Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

2 Dingen die je absoluut in ieder blog zou moeten toevoegen

2 dingen die je wilt toevoegen aan je blog

2 Dingen die je absoluut in ieder blog zou moeten toevoegen

2 Dingen die je absoluut in ieder blog zou moeten toevoegen? Als het aan mij ligt: tussenkoppen in de vorm van ‘headings’ en een Call to Action. 

Waarom headings in je blog toevoegen?

Mensen die niet lezen, die kunnen jouw boodschap toch (zelfs onbewust!) tot zich nemen als er goede tussenkoppen in je tekst staan. Bij voorkeur houd je de alinea’s kort, maximaal 6 regels. Mensen die de moeite niet nemen om écht te lezen, zullen toch zonder enige moeite de koppen kunnen scannen. Op die manier komt jouw boodschap toch aan. Zo word je toch ergens in hun geheugen opgeslagen :). Als je jouw blogs ook op je website publiceert (en ik hoop écht dat je dat doet, start er anders nu mee!), geef je tussenkoppen dan een zogenaamde ‘heading’ of ‘kop’ (ligt aan je taalinstellingen). Zoekmachines scannen de headings om te bepalen waar een pagina over gaat. Ze zijn dus belangrijk voor je positie in de zoekresultaten. 

Waarom een Call To Action in je blog toevoegen?

En onmisbaar: een Call to Action. Oftewel: een oproep tot actie! Mensen die jouw posts lezen zijn op zoek naar informatie over het onderwerp, ze hebben hulp nodig of zijn zich aan het oriënteren op een mogelijke oplossing voor hun probleem of wens. Geef ze iets cadeau! Zo maak je hen niet alleen blij en betrokken, je krijgt ook nog eens hun contactgegevens. Dit maakt het verkopen van je diensten natuurlijk veel makkelijker. Je weet immers precies wie jouw hulp nodig heeft!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next