Meteen naar de inhoud

2 Maanden traject: Krachtig Positioneren voor Meer Klanten in je praktijk

📍Online, via Zoom 📅 1 april t/m 31 mei 2023 🙋‍♀️Individueel

Leg een sterke basis voor een krachtige online positionering.​

In dit programma help ik jou in twee maanden naar een helder verhaal, een krachtige missie en een ijzersterk dienstenaanbod

Je legt hier de basis voor alle communicatie- en marketingactiviteiten die je in de toekomst wilt gaan doen om meer klanten te bereiken. 

Alles valt of staat met een goed verhaal. Een authentiek, krachtig verhaal dat jouw potentiële klanten laaiend enthousiast maakt! Een verhaal waarmee je zichtbaarheid creëert onder potentiële klanten en waarmee je jouw praktijk ook nog goed vindbaar maakt in de zoekmachines. 

Tijdens dit programma leg je een stevige basis om vol gas aan de slag te gaan met jouw praktijk: geen eindeloos traject met standaard stappen, maar een maatwerk traject dat gericht is op het op de kaart zetten van jouw praktijk, jouw ambities en waarbij ook nog eens rekening gehouden wordt met jouw gevoel en jouw tempo!

Linda-Noijens-400

Wat gaan we doen?

Let’s talk business!
Wat kost dit traject?

De investering voor dit traject is

1197

euro.

(exclusief btw, betalen in 3 termijnen van 399 is mogelijk)

We werken 2 maanden intensief samen. Dat wil zeggen:

Leuk je te ontmoeten! 
Ik ben Linda Noijens.

Met 20 jaar ervaring in de (online) marketing en ruim 10 jaar ervaring als copywriter, weet ik als geen ander hoe je ‘iets’ boven tafel krijgt, om er vervolgens een krachtige boodschap van te maken die écht aankomt! Maar: een krachtige boodschap is niet genoeg. Je wilt jouw verhaal in alle facetten van je praktijk doorvoeren zodat je het LEEFT! Zodat het bij je past en zodat het EFFECTIEF en LEUK is!

Ik heb me gespecialiseerd in krachtige teksten voor ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching. Wanneer het vakgebied wat 'ongrijpbaar wordt', of wanneer het lastig wordt om uit te leggen.... dan moet je mij hebben! In dit programma trek ik de teksten verder door naar je hele praktijk: jouw praktijk op een toekomstbestendige manier 'onder woorden brengen' en op de kaart zetten, dat gaan we samen in 2 maanden realiseren!

Wat klanten zeggen 🤩💛

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops bij haar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Benieuwd of ik jou ook kan helpen bij het neerzetten van een sterke basis positionering voor jouw praktijk?

Logo-KrachtigeTeksten.nl-payoffbreed-transparant-kopie

© copyright Linda Noijens 2023