Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

2 Redenen om NU een blog te schrijven

2 Redenen om NU een blog te schrijven

Geen zin om te bloggen? Ik geef je 2 redenen om vandaag tóch nog een blog te schrijven!?

1️⃣ Als je een blog schrijft van zo’n 3 alinea’s, dan kun je daar meestal wel drie social media posts uithalen! Met een kleine beetje herschrijven of net iets verdraaien recycle je je content op een slimme manier! ♻️ Dit betekent dat je de komende week weer (MET HEEL WEINIG MOEITE!!) een paar keer de kans kan aangrijpen om bij je potentiële klanten in beeld te komen.

2️⃣ Ieder blog dat je schrijft maakt vergroot de kans om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Als dat je doel is, schrijf dan vooral een blog over een onderwerp waarop jij graag gevonden wilt worden. Denk aan onderwerpen als ‘Hoe creëer je rust in je hoofd?’ of ‘Vage klachten huisarts kan niet helpen’. Vertaal dit eens naar je eigen praktijk: waar wil jíj́ op gevonden worden?

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next