Meteen naar de inhoud

2 tips voor dienstenpagina’s waarmee je klanten overtuigt

2 tips voor dienstenpagina’s waarmee je klanten overtuigt

Ben je best blij met je website, maar vraag je je af of jouw webteksten mensen wel overtuigen van jouw toegevoegde waarde? Komen er nog steeds weinig telefoontjes of mailtjes binnen van potentiële klanten die meer informatie willen over jouw aanbod? In dit blog deel ik twee tips met je waarmee je zorgt dat klanten overtuigd raken en meteen in actie komen!

Tip 1. Wat is het ergste dat er kan gebeuren?

Om klanten in de actiemodus te krijgen is het belangrijk dat zij inzien dat de actie bij hen ligt. Ze kunnen nog jaren wachten om het probleem op te lossen, maar daar wordt het niet beter van. Sterker nog (en hier komt het…), het wordt alleen maar erger. Iemand gaat zich alleen maar beroerder, depressiever, meer gestresst, etc. voelen.

Het is super belangrijk dat uit jouw webteksten blijkt waaróm iemand in actie moet komen. Wat gebeurt er als iemand dat niet doet? Het allerergste dat er kan gebeuren wordt dan werkelijkheid…

En ja, natuurlijk overdrijf ik een beetje. Maar dit is echt een onmisbaar ingrediënt voor krachtige webteksten.

Tip 2. Beantwoord niet-gestelde vragen

Ik adviseer je om – voordat je gaat schrijven – een aantal vragen voor jezelf te noteren die klanten mogelijk aan je zouden willen stellen. Let op: er is een groot verschil tussen de vraag daadwerkelijk stellen, en naar de website van een conculega gaan omdat het daar wel helder op de website beschreven staat….

?Beantwoord vragen die mensen mogelijk zouden willen stellen, maar deze drempel nog niet durven nemen!

Het is heel slim om deze vragen op te sommen in een ‘Veelgestelde vragen’ sectie onderaan je pagina. Maar dan moeten mensen daar wel belanden. Belangrijk dus om ook in je gewone tekst deze vragen te beantwoorden. Dit doe je natuurlijk niet in ‘vraag en antwoord stijl’, maar in het informatieve stuk over je aanbod of dienst.

Als je dienstenpagina’s of aanbodpagina’s hier niet aan voldoen komt niemand in actie!

Heb jij een onsamenhangend verhaal op je dienstenpagina’s staan, dan zullen je potentiële klanten niet gauw geneigd zijn om contact met je op te nemen. Ze hebben immers teveel vragen (bewust én onbewust) en ze denken waarschijnlijk nog “Ik los het zelf wel op”. Zorg er dus voor dat je deze twee dingen in je tekst verwerkt!

En heb je daar hulp bij nodig? Meld je dan aan voor mijn 30-Dagen Content Coaching programma, waarin ik jou help om je basiswebteksten (home, over mij, diensten) te verbeteren, we produceren wekelijks twee blogs voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines én we produceren daarmee 32 posts voor je social media. Ik bied je in deze periode 6 dagen per week support via Whats-app en e-mail voor AL je vragen over AL je teksten (van d-t vraag tot inspiratie en sparren over goede onderwerpen) en je kan 4 coaching calls per week van ca. 30 minuten plannen. Daarnaast regel ik de eindredactie voor alle teksten die je in deze periode verbetert en schrijft.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Meld je aan voor mijn LIVE Zoom-workshop 'Een sterk fundament voor krachtige webteksten'

📅 2x maandag: 20 en 27 februari 2023, van 19.00 tot 21.00 uur 📍Live via Zoom (klein groepje)

Zou jij heel graag EIN-DE-LIJK je webteksten KLAAR willen hebben? Dit is je kans! In deze praktische workshop praat ik je stap voor stap, van A tot Z door je basis webteksten heen. 

Na deze workshop:
✅ Heb je een sterke basis staan voor je homepage, je dienstenpagina’s en je ‘Over mij’ pagina. Je wilt misschien nog wat puntjes op de i zetten, maar je de basis voor je teksten staat als een huis
✅ Heb je ‘jouw verhaal’ scherp, waardoor je jezelf ook mondeling beter kunt uitdrukken.
✅ Ben je tevreden over het resultaat dat je hebt neergezet en voel je je goed en trots op de inhoud
✅ Weet je hoe je jouw webpagina’s het beste kunt opbouwen én opmaken.
✅ Weet je hoe je jouw pagina’s meteen optimaliseert voor zoekmachines én hoe je bezoekers in actie laat komen.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn evenementen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Content- en schrijfcoach. 

Ik help ondernemers met een dienstverlenend bedrijf om hun missie en diensten onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten, blogs en social media content. 

Dat doe ik door persoonlijke coaching en advies, maar ook door het geven van kleinschalige workshops (via Zoom). 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!