Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

2 Tips voor ‘down to earth’ webteksten

2 Tips voor ‘down to earth’ webteksten

Ben je Holistisch coach, Reiki master, Energetisch coach, Spiritueel coach?! Het spirituele werkveld is nou eenmaal ‘ongrijpbaar’. Dat maakt het lastig om webteksten te schrijven waarmee je de juiste mensen aanspreekt. Hoe leg je nou uit wat je doet en voor wie? Hier twee tips voor ‘down to earth’ webteksten.

? Vertel over het resultaat. Mensen met klachten, pijn of problemen hebben behoefte aan een oplossing. Als jij ze voorhoudt wat het hen oplevert als ze bij jou komen, dan zullen ze daar zeker oren naar hebben!

?Benoem de belangrijkste klachten waarmee mensen bij jou komen. Ik weet dat het vooral als spiritueel healer super aantrekkelijk is om alle punten te noemen die je oplost voor iemand, maar (grote MAAR): veel mensen in dit vak zijn geneigd om problemen op te noemen waar mensen zelf geen weet van hebben. En als iemand niet het gevoel heeft dát probleem te hebben…. dan zullen ze zich níét aangesproken voelen! Mijn advies: kies maximaal 7 concrete klachten (de klachten waar mensen écht van wakker liggen en op Googlen voor een oplossing) en houd het daarbij! Meer mensen zullen zich aangesproken voelen tot deze 7 herkenbare klachten, dan tot allerlei dingen ‘waar ze toch geen last van hebben’.

Wil je leren bloggen voor je eigen praktijk? Download mijn gratis ebook!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next