Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

3 Dingen die zéker terug moeten komen op je ‘Over mij’ pagina

3 Dingen die zéker terug moeten komen op je 'Over mij' pagina

3 Dingen die zéker terug moeten komen op je ‘Over mij’ pagina

Je ‘Over mij’ pagina is de pagina die mensen nog even checken voordat ze op de ‘koopknop’ drukken. Het is super belangrijk dat mensen hier een goed beeld krijgen van jou. Van jouw als ondernemer, maar ook van jou als mens. Je creëert met deze pagina de zogenaamde ‘gunfactor’. Ik raad je aan om deze drie punten te verwerken op je ‘Over mij’ pagina.

Jouw ‘Waarom’

Waarom doe jij wat je doet? Waarom ben jij gemotiveerd om je werk te doen? Waarom maakt jouw werk je een gelukkig(er) mens?

Een klein kijkje in je privéleven

Geef mensen een beeld van wie jij bent buiten je werk. Hoe woon je? Met wie woon je? Heb je kinderen? Huisdieren? Wat zijn je hobby’s? Het grappige is dat mensen hier echt op aanhaken. Mensen met dezelfde hobby’s bijvoorbeeld zullen eerder geneigd zijn om op je posts te reageren of om je aan te spreken via DM.

Je kernwoorden of kernwaarden

Waar sta jij voor? Welke kernwoorden of waarden omschrijven jou? Zo geef je mensen nog meer de kans om je te leren kennen.

En vergeet natuurlijk geen foto van jezelf op je ‘Over mij’ pagina te plaatsen! 📸

Heel veel succes! 🍀

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next