Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

3 Goede voornemens die je zou moeten hebben ten aanzien van je content

3 goede voornemens als het om je content gaat

3 Goede voornemens die je zou moeten hebben ten aanzien van je content

Heb jij al nagedacht over je goede voornemens voor komend jaar? Misschien wil je beter naar je gevoel gaan luisteren en meer gaan doen met je bedrijf, of misschien wil je juist minderen met bepaalde dingen. Minder junkfood eten of minder suikers, minder laat naar bed gaan of minder uren werken? Ik vind ze allemaal mooi! Maar, als jij komend jaar meer klanten wilt bedienen en meer omzet wilt gaan maken, voeg dan ook déze 3 goede voornemens toe aan je lijstje!

1. Plan wekelijks een vast blog-moment in je agenda

Blok iedere week een vast uurtje in je agenda om een blogje te schrijven. Een blog zorgt er niet alleen voor dat je website up-to-date oogt voor je bezoekers. Ook zoekmachines geven de voorkeur aan websites die regelmatig worden bijgewerkt en voorzien worden van nieuwe pagina’s en content. Denk je nu, “oké, maar hoe kom ik elke week aan nieuwe inspiratie voor een nieuw blog?”, lees dan mijn blog met 5 tips om relevant te blijven op social media of over het opdoen van blog inspiratie. Door het plaatsen van blogs maak je jouw website bovendien beter vindbaar voor nieuwe klanten.

2. Maak slim gebruik van je blogs door ze op social media opnieuw te gebruiken

Vind jij het lastig om jouw social media op structurele wijze up-to-date te houden? Hoe lang is het geleden dat jij voor het laatst iets op Facebook hebt gepost? Of op Instagram? Als je toch een vast moment in je agenda inplant om elke week een blog te schrijven, plak hier dan een half uurtje ‘hergebruik’ aan vast. Plaats je blog eerst op je website, maar daarna ook op Facebook en Instagram (of andere kanalen waar jij gebruik van maakt natuurlijk). Soms moet je je blog een klein beetje veranderen, maar het grootste deel kun je zo overzetten op je social media.

3. Maak een content kalender

Een content kalender is een handig hulpmiddel waarmee jij ervoor zorgt dat je de komende maanden precies weet welke content jij gaat maken en schrijven voor jouw bedrijf of praktijk (een heel jaar vooruitplannen is misschien een beetje ambitieus). In een content kalender leg je onderwerpen vast, publicatiemomenten, de vorm van de publicaties (bijvoorbeeld ‘blog’, ‘nieuwsbrief’, etc.) en de globale inhoud. Het werken met een content kalender voorkomt dat je last minute onderwerpen moet bedenken. Wanneer je wat tijd investeert om de kalender op te zetten, zal dit je in de praktijk veel werk en tijd gaan schelen, omdat je niet meer na hoeft te denken over de vorm, maar enkel over de inhoud. Bovendien kun je met een content kalender al je afbeeldingen, fotobewerkingen e.d., vooraf uitvoeren of uitbesteden. Dit maakt ook het publiceren van je content een eenvoudiger proces.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!