Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

30-Dagen Content coaching programma

Ben je therapeut, coach of adviseur en komen er nog maar weinig bezoekers op je website? Krijg je daardoor minder klanten dan je eigenlijk zou willen?

Of worstel je steeds opnieuw met je zichtbaarheid op social media? Twijfel je aan je berichten en ben je er soms lang mee bezig maar durf je ze niet te publiceren!?

Zet mij in als jouw persoonlijke content coach! Gedurende 30 dagen help ik je persoonlijk bij het schrijven van converterende en zoekmachinevriendelijke webteksten, blogs, social media posts en marketingteksten (weggevers, ebooks, e-mailfunnel e.d).

Zo bereik je meer mensen die zich écht tot jouw bedrijf aangetrokken voelen en daardoor super makkelijk klanten worden.

KrachtigeTeksten.nl

Praktische informatie

Zet mij 30 dagen in als jouw persoonlijke content coach!

Dit content coaching traject is een intensief, individueel programma van 30 dagen met 6 dagen per week support. Van je basis webteksten tot tweewekelijks een blog (2!? Jazeker!!), je social media content, je gratis weggever en je e-mailmarketingfunnel, ik ga je in 30 dagen helpen met al je teksten, al je vragen over je teksten, al je spelling- en grammaticavragen (just put me on speed dial) en bij het bedenken van de inhoud van je teksten.

💡Je verdient deze investering super snel terug, want waar koop jij geoptimaliseerde webteksten, maar liefst 8 blogs, 32 social media posts én een persoonlijke contentmarketing adviseur en eindredacteur voor dit bedrag!?

👉In dit programma help ik je om jouw verhaal helder te maken en je web- en marketingteksten helemaal in orde te maken.

👉Bovendien gaan we samen in deze 30 dagen maar liefst 8 blogs publiceren!

👉Dat betekent dat je 8 x 4 social media posts* = 32 social media posts kunt delen. Dat is genoeg content om 2 á 3 maanden vooruit te kunnen!

👉Je leert zelf krachtige webteksten en blogs schrijven én optimaliseren voor zoekmachines.

👉En je krijgt 6 dagen per week support, een persoonlijke contentmarketing adviseur, schrijfcoach én professionele eindredacteur? 🤩

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”

Nanda Dickman

Wat denk je ervan?! Interessant?

Wil je meer gaan schrijven voor je onderneming maar twijfel je aan alles? Weet je niet waar je moet beginnen, maar weet je wél dat je actie moet gaan ondernemen als je meer klanten wilt?

Met mij als jouw persoonlijke content coach gaat het je lukken. Ik help je met het (af)maken van je webteksten zoals je homepage, je dienstenpagina (aanbod) en je ‘Over mij’ pagina.

Daarnaast help ik je met het schrijven van blogs (en ik zorg er ook voor dat je er minimaal twee (Waaat!? JA!) per week schrijft. We optimaliseren deze ook meteen voor zoekmachines en ik leer je natuurlijk hoe je dat in de toekomst zelf doet.

Verder help ik je met je social media strategie en het plannen van je posts.

Ik help je met AL je vragen over AL je teksten. Van vragen als ‘welk onderwerp kan ik het beste over schrijven’ tot ‘moet dit met een d of dt’.

Loop je even vast of wil je even sparren? I’m the one to call. Je krijgt toegang tot mijn agenda waar je acuut (HELLUP!) een afspraak in kunt zetten (tot 4 calls per week). Binnen een paar uur maar meestal zelfs sneller hebben we jouw vraagstuk opgelost.

Mijn Whatsapp staat 6 dagen per week (tijdens kantooruren én in de avond) voor je open.

Ik heb een leuke en praktische workshop bij Linda gevolgd. Makkelijk voor een leek om te volgen. De informatie is eenvoudig toe te verwerken op je website. Verder vind ik het fijn dat Linda gelijk to the point komt. Kortom erg fijn! Dank je wel Linda.

Massagepraktijk Marlies

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Tess de Weerd

Fijn en krachtige dame, enthousiast en duidelijk. Gelooft duidelijk in haar kennis en werkt motiverend om zelf aan de slag te gaan met bloggen. Het gaat mij zeker wat opleveren. Bedankt!

YOU online counseling voor psychisch welzijn

Waarom zou je dit doen?

Na 30 dagen al je teksten klaar? Of in elk geval een heel eind?

Meld je aan!

Of ga je zelf nog even verder worstelen tot je een ons weegt?

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
Door het stellen van scherpe vragen en door je te laten kijken vanuit de ogen van je klanten wordt het veel makkelijker om je missie te verwoorden.

Even voorstellen...

Geen wollige nonsens maar heldere teksten die raken.

Mijn naam is Linda Noijens en als tekstschrijver & SEO-Copywriter is het mijn missie om ondernemers te helpen om hun missie en diensten onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs. 

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als (SEO-)copywriter en ruim 15 jaar in de online marketing en communicatie. Mijn specialisatie ligt op het gebied van SEO, ofwel het optimaliseren van teksten voor een optimale vindbaarheid in de zoekmachines. Vanuit KrachtigeTeksten.nl heb ik door de jaren heen honderden bedrijven – in nagenoeg alle branches – mogen helpen met hun webteksten en blogs. 

Sinds 2020 geef ik ook workshops voor ondernemers die maar blijven worstelen met hun webteksten. Ik help hen om de juiste woorden te vinden en om hun missie en dienstverlening te vertalen naar krachtige webteksten en blogs. 

Wat klanten zeggen

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Charissa Kruisenga

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Anja van Bokhorst, Hormoon Coach Praktijk

Een ontzettend leerzame en leuke workshop mogen volgen bij Linda. Erg veel geleerd en goede feedback mogen ontvangen. Ik raad iedereen die met het schrijven van teksten en/of blogs bezig is een workshop van Linda aan!

Laurien Honing-Broenland

Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig. Ik schreef al prima, met Linda is het een stuk beter geworden.

Marion Christianen, Kracht&Verbinding voor je Lichaam&Geest

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

Nanda Dickman

Duidelijke uitleg over welke stappen je moet nemen om zelf website teksten of blogs te kunnen schrijven. Het was voor mij heel leerzaam, en is zeker een aanrader als je zelf met teksten aan de gang wil gaan.

Natasja Hermsen

Vandaag een inspirerend webinar gevolgd bij Linda Noijens. Energiek en helder deelde zij haar kennis over bloggen en net zo belangrijk het plezier wat zij eraan beleefd.

Jetty

Ik vond de workshop Optimalisatie zoekmachines super waardevol! Veel informatie wist ik wel maar was goed om weer te horen. Maar er waren ook veel dingen die ik nog niet wist zoals o.a. de opbouw van je tekst en hoe ziet google jouw tekst.

Kim de Bie, Just Bie Happy

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Tess de Weerd