Ga naar de inhoud
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als ondernemer met een eigen praktijk in de complementaire zorg en spirituele coaching is de ‘over mij’ pagina op je website een belangrijk onderdeel. Het is de plek waar potentiële klanten meer over jou en jouw achtergrond willen weten. In dit stappenplan geven we je tips voor het schrijven van een krachtige ‘over mij’ pagina.

Stap 1: Bepaal je doel

Voordat je begint met het schrijven van je ‘over mij’ pagina, moet je duidelijk hebben wat je doel is. Wat wil je bereiken met deze pagina? Wil je een persoonlijke connectie maken met je bezoekers, of wil je juist je expertise en ervaring benadrukken? Door dit duidelijk te hebben, kun je je pagina op de juiste manier opzetten.

Stap 2: Vertel je verhaal

Op je ‘over mij’ pagina is het belangrijk om je verhaal te vertellen. Wie ben je, wat is jouw achtergrond en waarom ben je deze praktijk gestart? Vertel dit op een persoonlijke manier en laat zien wat jou uniek maakt. Gebruik hierbij concrete voorbeelden om je verhaal kracht bij te zetten.

Stap 3: Benadruk je expertise

Naast je persoonlijke verhaal is het belangrijk om je expertise en ervaring te benadrukken. Vertel over je opleidingen, trainingen en ervaringen die relevant zijn voor je praktijk. Gebruik hierbij concrete voorbeelden en laat zien waarom jij de juiste persoon bent om jouw klanten te helpen.

Stap 4: Maak het persoonlijk

Net als bij de homepage is het belangrijk om je ‘over mij’ pagina persoonlijk te maken. Laat zien wie je bent als persoon en waarom je deze praktijk hebt gestart. Hierdoor zullen bezoekers zich eerder verbonden voelen met jou en je diensten.

Stap 5: Voeg een foto toe

Een foto van jezelf toevoegen aan je ‘over mij’ pagina is een goede manier om een persoonlijke connectie te maken met je bezoekers. Zorg ervoor dat de foto professioneel oogt en past bij de uitstraling van je praktijk.

Stap 6: Call-to-action

Tot slot is het belangrijk om een duidelijke call-to-action op je ‘over mij’ pagina te plaatsen. Vertel de bezoeker wat ze moeten doen om contact op te nemen of een afspraak te maken. Zorg ervoor dat deze call-to-action opvalt en gemakkelijk te vinden is op je pagina.

Conclusie

Het schrijven van een krachtige ‘over mij’ pagina is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten. Bepaal je doel, vertel je verhaal, benadruk je expertise, maak het persoonlijk, voeg een foto toe en plaats een duidelijke call-to-action. Met deze stappen zorg je ervoor dat jouw ‘over mij’ pagina de bezoeker een goed beeld geeft van wie je bent en waarom jij de juiste persoon bent om hen te helpen.

Populaire berichten

Ontvang tips en inspiratie!

Wil je tips en inspiratie voor je teksten en content ontvangen?

Ik help je graag (gratis) op weg met je webteksten!

Download mijn gratis 10-Stappenplan voor krachtige webteksten en start vandaag nog met schrijven!

🎁 Je ontvangt (als je wilt) 3 tips op maat voor het schrijven of verbeteren van jouw webteksten!

🔒Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord de verwerking en opslag van je gegevens volgens mijn privacyverklaring

Ebook KrachtigeTeksten.nl

KrachtigeTeksten.nl

Gerelateerde items

schrijven van goede webteksten

Meer klanten in je praktijk?

Meer klanten in je praktijk? Zorg voor een goed verhaal op je website. Maar hoe doe je dat? Want er valt zoveel te vertellen! Je

Download mijn gratis 10-Stappenplan voor krachtige webteksten en start vandaag nog met schrijven!

🎁 Je ontvangt (als je wilt) 3 tips op maat voor het schrijven of verbeteren van jouw webteksten!

🔒Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord de verwerking en opslag van je gegevens volgens mijn privacyverklaring

Ebook KrachtigeTeksten.nl