Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

4 tips om vast te stellen wat je moet schrijven als het gaat om je webteksten

Webteksten voor je eigen praktijk

4 tips om vast te stellen wat je moet schrijven als het gaat om je webteksten

Je wéét dat je aan de slag moet met je webteksten. Je weet óók dat je hier echt even voor moet gaan zitten omdat het schrijven van teksten niet per se jouw ding is. Simpelweg omdat je al lange tijd naar je beeldscherm hebt gestaard en er nu nog steeds niets op papier staat, of omdat je niet tevreden bent over wat er wél staat.

Ik ben van mening dat jóuw verhaal het beste verhaal is. Dus geen slappe aftreksels van je conculega’s gebruiken als basis, maar vanuit jezelf schrijven. “Maar hoe doe je dat dan?”, is dan natuurlijk de vraag. Ik heb 4 tips voor je om vast te stellen wát je moet schrijven om jouw potentiële klanten enthousiast te maken.


Want, het schrijven van teksten is één ding. Het schrijven van teksten die de juiste indruk maken op je lezers is een heel anders ding. Want wat wil jij eigenlijk met je teksten bereiken? Wat wil je dat mensen doen op jouw website? En hoe komen ze überhaupt op je website?

4 tips om vast te stellen wat je moet schrijven

1. Wat onderscheid jou van je concurrenten? Wat doe je anders. Verwoord dit voor jezelf. Doe je eigenlijk hetzelfde als je conculega’s? Focus dan op je aanpak. Let hierbij vooral op het ‘hoe’. Hoe communiceer jij met je klanten? Hoe prettig is het om met jou te werken?

2. Welk probleem los jij op voor jouw klanten? Waar help je hen mee? Help je hen -bij wijze van spreken- om van rugklachten af te komen? Of help jij hen door het mogelijk te maken om weer te spelen met (klein)kinderen? Om zich weer vrij en beweeglijk te voelen? Om weer hun eigen veters te kunnen strikken waardoor ze zich ‘gewoon’ voelen?

3. Wat zijn de praktische voordelen van werken met jou? Kunnen ze je makkelijk bereiken? Heb je bepaalde materialen of merken die je gebruikt? Beschik je over speciale opleidingen waardoor men weet dat ze men een professional te maken hebben? Kunnen ze snel bij je terecht?

4. Maak een betrouwbare indruk op je lezers door het plaatsen van reviews. Wanneer andere vertellen hoe blij ze met je zijn, wat werken met jou of een bezoek aan jou ze heeft opgeleverd, dan maakt dat vele malen meer indruk dan wanneer je zelf vertelt hoe fantastisch werk je doet.

Wil je liever samen aan de slag? Check dan even mijn workshops!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!