Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

5 Gouden tips voor geoptimaliseerde pagina’s

5 tekst-tips voor een betere vindbaarheid.

5 Gouden tips voor geoptimaliseerde pagina’s

Jij wilt zelf aan de slag met het optimaliseren van je webpagina’s? Goed idee! Want daarmee ga je ongetwijfeld nieuwe klanten naar je website trekken. Door je teksten te optimaliseren kun je een hoge positie in de zoekresultaten realiseren. Deze vijf gouden tips gaan zeker helpen!

Gouden tips voor het optimaliseren van je webteksten

? Ik begin met de bonustip: focus op één zoekwoord en bepaal deze vooraf.

  1. Zorg voor een goede titel waarbij het belangrijkste zoekwoord vooraan staat.
  2. Zorg voor een ‘cleane’ url die de titel van je pagina bevat (en dus ook het onderwerp vooraan heeft staan na de eerste ‘/’).
  3. Vat je alinea’s samen en geef ze allemaal een tussenkop. Doe dit door middel van ‘koppen’ of ‘headings’.
  4. Voeg links toe in je tekst naar aanverwante blogs en pagina’s binnen je eigen website en ook naar externe pagina’s met een soortgelijk of verwant onderwerp.
  5. Noem jouw focus zoekwoord meerdere malen in de tekst en maak deze ook enkele keren schuin- en vetgedrukt. Je kunt hierbij ook de zin meenemen zodat je dit niet alleen doet voor zoekmachines, maar zodat het ook bijdraagt voor de lezer. In dit blog vind je bijvoorbeeld 5 gouden tips voor geoptimaliseerde pagina’s, zodat je zelf aan de slag kunt met het optimaliseren van je webteksten.

Heel veel succes!

Meer over zoekmachine-optimalisatie

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next