Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

5 Redenen om zélf je teksten te schrijven

5 redenen om zelf je teksten te maken

5 Redenen om zélf je teksten te schrijven

Een hele korte vandaag! In dit blog deel ik de 5 redenen om zélf je teksten te schrijven.

  1. Als coach of therapeut ken je jouw klanten het beste.
  2. Het prikkelt je brein om na te denken over wat jouw klanten willen weten.
  3. Het maakt praten over jouw praktijk makkelijker, evenals verkoopgesprekken voeren.
  4. Als je zelf schrijft in jouw eigen stijl, zullen jouw lievelingsklanten daarop aanslaan. Mensen die wat jij schrijft niet kunnen waarderen zijn niet de klanten die jij graag in je praktijk wilt ontvangen.
  5. Het scheelt je een hoop geld. Het inhuren van een tekstschrijver is kostbaar, zeker als je dat op frequente basis wilt doen. Als je zelf je teksten schrijft kost het je niets.

Deel je met mij waarom jij nog steeds twijfelt of je zelf je teksten moet schrijven of toch moet gaan uitbesteden? Ik ben benieuwd!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next