Meteen naar de inhoud

60-Dagen Krachtige Teksten & Content Support (FULL SUPPORT)

Met Krachtige Teksten & Content Support kun jij dagelijks rekenen op feedback, advies en concrete hulp bij AL je teksten en het ontwikkelen van jouw content(marketing) strategie.

Ben jij ondernemer of ben je vanuit jouw bedrijf verantwoordelijk voor het schrijven van teksten voor jullie website en social media? Maar is schrijven niet jouw vakgebied en is contentmarketing al helemaal een ‘ver van je bed show’? Laat mij je helpen! In dit programma help ik je in twee maanden van ‘gedachten en krabbels naar krachtige teksten en content’.

Wat houdt het 60-Dagen Content Coaching en support traject in?

Wat een heerlijk idee 🤩! Dat je het niet zelf hoeft uit te zoeken, maar dat ik je stap voor stap help bij het bouwen én uitvoeren van jouw content(marketing)strategie.

Na dit 2 maanden traject:

✅ Zijn al je (basis) webteksten klaar en heb je alles ‘in place’ om je online zichtbaarheid op social media en je vindbaarheid in de zoekmachines te vergroten;
✅ heb je een heldere contentstrategie én alles wat je nodig hebt om deze uit te voeren, zoals landingspagina’s, een gratis weggever, standaard e-mails of een automatische e-mailfunnel, goede ‘standaard tekstjes’, flyers, Insta bio een nieuwsbrief format, etc.;
✅ weet je precies hoe je na deze 2 maanden kunt doorpakken om jouw bereik en impact verder te vergroten;
weet je precies ‘wat’ en ‘hoe’ je blogs en andere content kunt kunt schrijven waarmee jij jouw doelgroep écht raakt én in actie laat komen;
✅ heb je naast de content die je zelf maakt (en waar ik je bij help!) ook vier ‘zoekmachine-vriendelijke blogs’ die ik voor je schrijf. 

Heb jij niks met marketing, maar wil jij wel nieuwe klanten bereiken?

Ik leer je hoe je jouw eigen verhaal, jouw missie en jouw diensten vertaalt naar krachtige webteksten en content. In Jip- en Janneketaal, speciaal voor ondernemers zonder achtergrond in of ervaring met marketing en communicatie.

En wil je nooit meer twijfelen over:

👉 Wat je moet schrijven
👉 Of jouw tekst wel professioneel overkomt
👉 Hoe je je tekst het beste kunt opbouwen
👉 Of jouw boodschap wel overkomt
👉 Of jouw tekst niet te lang, te kort, te rommelig, te wollig, te vaag of te commercieel is
👉 Welke zoektermen moet je verwerken in je tekst om beter gevonden te worden
👉 Hoe je datgene wat je in je hoofd hebt op digitaal papier gaat krijgen

Linda Noijens - herfst

Kies voor content coaching & FULL Support bij KrachtigeTeksten.nl

Ik help je gedurende 2 maanden om een krachtige content(marketing)strategie voor jouw bedrijf te creëren én uit te voeren! Én…. ik schrijf ik om de week een blog voor je💛✍️. 

Praktische informatie

📅 Dit programma start op 1 maart 2023
⏰ Dit programma duurt 2 maanden en loopt dus t/m 30 april 2023
📍 Online, via Zoom en via e-mail
💶 2295,00 incl. btw of 3 termijnen van 765,00 incl. btw.
🎁 Gratis toegang tot mijn DIY workshop ‘Word een Blog Boss in 45 dagen’*
🎁 Ik schrijf om de week een SEO-blog voor je!
💛 Na je aanmelding vindt een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats, waarin we jouw uitdagingen en wensen bespreken, en waarin ik je vertel hoe ik je daarbij ga helpen. 

Investering exclusief btw: 1896,70 euro excl. btw of 3 termijnen van 632,23 excl. btw
*De coaching calls die bij deze workshop horen komen te vervallen.

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan zeker. Dan gaan we daar samen mee aan de slag! Zo kunnen we al je online profielen, posts en je website meteen mooi op elkaar afstemmen. 

Nee, dit programma duurt twee maanden. We hebben heel wat werk te doen, maar ‘het leven’ gebeurt ondertussen ook gewoon. Uit ervaring weet ik dat sommige dingen ‘even moeten bezinken’ en dat je alles wat we te doen hebben daardoor onmogelijk in 30 dagen kunt proppen. Dat behalen we minder resultaten en dat is zonde. Als ik iets doe, dan doe ik het goed of ik doe het niet. Als jij er ook zo in staat dan help ik je graag!

Ik neem echt wel eens een dagje vrij. Als ik dat van plan ben dan stel ik je daarvan even op de hoogte. Dan weet je dat je die dag even geen of iets later reactie kunt verwachten. Je hoort dit altijd ruim van te voren zodat we dit goed kunnen afstemmen. 

Ja. Voor jou maak ik tijd!

Als je in dit programma stapt, dan krijg je FULL SUPPORT. Ik reken er zelfs op dat je twee keer per week een afspraak plant. 

Nee. Dat kan niet. Je kunt elke week twee calls plannen. Doe je dat niet, dan vervallen ze. Je kan de week erna dan gewoon weer 2 calls plannen. Anders krijg ik een enorme agenda crash! 🙂

Je kunt je calls niet niet opsparen of uitstellen, ze dienen in dezelfde week te worden opgenomen anders komen ze te vervallen. 

Ja, dan is het SUPER nuttig voor jou. Wat ik je ga leren is hoe je op een ‘natuurlijke’ manier aan de slag kunt om klanten aan te trekken. Hierbij focussen we vooral op dat jij de dingen kunt doen die jij leuk vindt en die bij je passen, met als resultaat dat jij klanten aantrekt die bij jouw praktijk en bij jou als ondernemer passen. 

Jazeker! Dit programma heb ik gemaakt voor ondernemers die geen (of minimale) ervaring hebben in marketing. In dit programma leer je de basis van online marketing voor jouw praktijk. We starten echt bij het begin. Dat doen we in de gezamenlijke sessies. Tijdens de individuele Zoom-calls gaan we in op jouw situatie en kijken we waar jij staat op dit moment. 

Je kan mij altijd een mail sturen op linda@krachtigeteksten.nl, of je kunt contact opnemen via het contactformulier op mijn website. 

Je kunt op deze pagina over eens ook een kennismakingsgesprek inplannen. Wanneer je daarvoor kiest dan kun je zelf een datum kiezen waarop wij even een kwartiertje met elkaar via Zoom kunnen praten over waar je uitdagingen liggen. Ik kan je dan meer vertellen over deze workshop of je informeren over andere mogelijkheden die beter bij jouw situatie passen.

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”