Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Ben je soms een beetje ‘zweverig’?

Ben je soms een beetje ‘zweverig’?

Vind jij jezelf soms een beetje ‘zweverig’? Is het lastig voor je om jouw diensten uit te leggen op een manier dat potentiële klanten écht begrijpen wat je bedoelt? En nog belangrijker: op zo’n manier dat ze jouw diensten ook daadwerkelijk willen kopen? Hier is een tip voor als je jezelf soms een beetje zweverig vindt…?

Laat andere klanten vertellen!
??

Wanneer je jouw klanten vraagt om een review, vraag dan ook om concreet te benoemen ‘wat jouw dienst of behandeling hen heeft opgeleverd’. Jouw klanten zullen dit vervolgens in hun eigen woorden vertellen en dát zijn de woorden waarmee jij nieuwe klanten kunt bereiken!

Succes! ?

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next