Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Ben je te zweverig? Zó maak je down to earth teksten

Ben je te zweverig in je webteksten

Ben je te zweverig? Zó maak je down to earth teksten

Vind jij jezelf te zweverig? Vind je dat je niet duidelijk genoeg kunt uitleggen wat jouw diensten precies doen voor mensen? Wat jouw behandelingen of trajecten voor iemand betekenen? Vind je het lastig om op een ‘aardse’ manier te vertellen over het spirituele? Wil je graag op een heldere manier kunnen uitleggen aan jouw klanten wat de toegevoegde waarde is van de diensten die jij levert? Hier zijn een paar tips om je te helpen naar down to earth webteksten.

Waar wordt jouw klant mee wakker ’s ochtends?

Verplaats jezelf in de klant en vraag je af: ‘waar wordt mijn klant wakker van ’s nachts?’ Of ‘waar wordt mijn klant mee wakker ’s ochtends?’ Dit is ongetwijfeld niet zoiets als ‘ik heb behoefte aan een familie-opstelling’ of ‘ik moet weer in mijn eigen kracht komen te staan’. Waar jouw klant mee wakker wordt zijn dingen als ‘oh gatver, weer al die drukte en een veel te volle agenda’, ‘ik ben nog zó verschrikkelijk moe’, ‘ik zie er zo tegenop’, etc. Hoe concreter jij maakt wat hun probleem of ‘pijn’ is, hoe beter je hen raakt met woorden die zij snappen en die echt bij hen binnenkomen.

Laat hen kennis met jou maken, pas later vertel je hóe je te werk gaat.

Je vertelt pas later hoe jouw methode precies werkt. Het is wanneer iemand je net leert kennen, van groot belang dat hij of zij jóu leert kennen en niet je methode. Eerst moet er gewerkt worden aan het creëren van vertrouwen. Het is belangrijk dat je potentiële klanten de mogelijkheid geeft om jou te leren kennen. Vertel over jezelf, wie je bent, waar kom je vandaan? Etc. In een later stadium, wanneer mensen snappen dat jij hen kan helpen bij het realiseren van hun diepste verlangens, komt de methode pas aan bod. Mensen zijn op dit punt slechts geïnteresseerd in jóu.

Heel veel succes!

?

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next