Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Blog inspiratie

Blog inspiratie

Blog inspiratie

Wil jij jouw klanten blij en betrokken houden? En wil je nieuwe klanten aanspreken en bereiken met je website en via je social media? Dan is bloggen een goede manier. Maar hoe verzin je telkens weer een onderwerp dat jouw klanten én potentiële klanten aanspreekt? In dit blog geef ik je een aantal tips!

Tip 1 | Luister

Hoor je jouw klanten over bepaalde onderwerpen praten? Of volg je hun gesprekken op social media? Speel hier dan op in! Ook veelgestelde vragen kunnen mooie onderwerpen zijn om een blog over te schrijven. 

Tip 2 | Kijk bij je klanten en concurrenten

Wanneer je écht relevant en interessant wilt zijn, dan schrijf je natuurlijk blogs over dingen die je klanten bezighouden. Jouw concurrenten kunnen hierin weleens op je voorlopen. Kijk dus ook naar hun blogs en social media posts en leer hiervan!

Tip 3 | Actualiteiten gebruiken als inspiratie voor je blog

Een van de dingen die je uitstekend kunt doen als je blogs wilt inzetten voor je bedrijf, is het inspelen op actualiteiten. Wanneer jouw vakgebied erg breed uitgemeten wordt in de pers of op een andere manier, dan is het natuurlijk mooi als jij hierover je mening geeft, extra inzicht verschaft of een statement maakt. 

Tip 4 | Laat je klanten een connectie voelen met je praktijk

Licht reviews en klantcases uit, schrijf over welke ontwikkelingen je bezighouden in je vakgebied, en dat natuurlijk in relatie tot ‘de pijn’ van je klanten. Ook is het heel leuk -vooral voor bestaande klanten- om te schrijven over waar je met je bedrijf ‘heen gaat’. Welke ontwikkelingen maak je door als ondernemer?
 
Succes! ?

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next