Meteen naar de inhoud

Blog laten schrijven

Een blog laten schrijven? Dat kan bij KrachtigeTeksten.nl al vanaf 1 stuk!

✅ Over een onderwerp naar keuze
✅ Meteen ‘zoekmachine-proof’
✅ Op basis van een briefing, of op basis van enkele steekwoorden

Investering: € 68,50,- excl. btw (vanaf 2 blogs ontvang je korting)
Datum oplevering blog: Uiterlijk 5 werkdagen
Lengte blog: Tussen 400 en 450 woorden
💡 Jouw blog wordt ‘SEO-proof’ (zoekmachinevriendelijk) opgeleverd in MS Word. 

Wist je dat je van één blog wel vier social media posts kunt maken? 

Hoe lekker zou het zijn als jouw website beter vindbaar zou zijn in de zoekmachines én je ook nog eens beter zichtbaar kon zijn op social media?!

Wanneer je ervoor kiest om een blog te laten schrijven bij KrachtigeTeksten.nl, dan weet je zeker dat jij een inhoudelijk blog krijgt, waar jouw (potentiële) klanten enthousiast van worden!

Maak je bedrijf of praktijk beter vindbaar in de zoekmachines én zorg voor meer zichtbaarheid op social media. Laat je blogs voor je schrijven! 🤩

Blogs laten schrijven bij KrachtigeTeksten.nl: 
Krachtige blogs, meteen 'zoekmachine-proof'!

Voor wie?

Ik schrijf webteksten voor zelfstandig ondernemers met een dienstverlenend bedrijf of een praktijk, die:

SEO-blogs laten schrijven

Ik schrijf uitsluitend SEO-blogs, oftewel ‘Search Engine Optimized’ blogs. Dat betekent niets meer dan dat ik blogs meteen optimaliseer voor zoekmachines. SEO-blogs maken de kans op een hoge positie in de zoekmachines groter. Dus dat neem ik altijd meteen mee. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen

De auteursrechten worden overgedragen op het moment dat de correctieronde wordt opgeleverd en de opdracht dus wordt afgerond. Je kunt dus doen wat je wilt met de teksten. Je mag ze wijzigen en hergebruiken naar eigen wens. 

Jazeker! Al vanaf 2 blogs krijg je korting. 

Nee. Je geeft enkel het onderwerp aan en eventueel een paar steekwoorden of kernwoorden. Als het mij onduidelijk is wat het doel is van je blog, of wat precies je boodschap is, dan neem ik contact met je op om de opdracht helder te krijgen. 

"Linda heeft super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt."

Richard Gijsen

"Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!"

Peter Snijders

“Linda heeft meerdere blogs voor mij geschreven. Ze denkt mee, levert en schakelt snel en zoekt echt de samenwerking. Erg fijn.” - Roelinde Brons - Webstudio25

Roelinde Brons, Webstudio25

“Mijn ervaring met krachtige teksten is uitstekend! Er wordt zeer adequaat en professioneel gereageerd op je aanvraag. Met wat steekwoorden en richtlijnen worden er zeer duidelijke teksten geschreven die perfect aansluiten op wat ik voor ogen had. Ik heb inmiddels al 2x gebruikt gemaakt van krachtige teksten en al 1x doorverwezen naar een kennis welke ook perfect geholpen is. Ik wil krachtige teksten dan ook bedanken voor de inzet en mooie teksten die ik heb mogen ontvangen!“

Zito Muijsenbergh

“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”

Raymond Hartemink

“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”

Haarshop Marketing

“Snel en doortastend. Op korte termijn mooie, professionele teksten geschreven voor onze website. Zeer vriendelijk, flexibel en hulpvaardig. Wil in de toekomst vaker gebruik maken van Krachtige teksten en raad het bureau zeker aan!”

De Amstelschool

“Voor mijn komende nieuwe website had ik nieuwe tekst materiaal nodig, en dan ook met een ander gezichtspunt, zodat de lezer direct begrijpt "hoe de vork in de steel zit". Goede en pakkende teksten zijn het resultaat en zullen dus binnenkort op mijn nieuwe website verschijnen. Zal er inde toekomst vaker gebruik van gaan maken.”

Estefano Onatrac

“Linda heeft de teksten herschreven voor onze website. De hoeveelheid tekst die wij hadden, heeft zij krachtig en doeltreffend geschreven. Linda schakelt snel en levert goede kwaliteit. Zeker een aanrader!”

Winanda Wolvers

“Complete website herschreven en SEO Proof gemaakt door dit bedrijf. Snel maar vooral goed leesbaar werk afgeleverd. Contact (digitaal) en op afstand als zeer prettig ervaren. Aanrader.”

R. Evers

“Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevreden - én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten (van fotografie tot campingartikelen), dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen. Bovendien is SEO bijna altijd een focus voor ons, en ook daarop scoren Linda's teksten altijd zeer goed!”

Tim & Jeroen, NowWebNL

“Krachtige teksten schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met een kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.”

Nando Burghardt

“Linda Ze is echt super goed en heeft aan een paar worden genoeg om er een goed, pakkend verhaal van te maken. Ze help me regelmatig voor teksten op de website, folder en mailingen voor mijn acquisitie op te stellen. Geen lange wachttijden en normale tarieven. Kortom ben super tevreden.”

André Kerstens Calculatie & Bouwservice.nl.

“Zeer kundig en snel geholpen. Linda heeft voor onze vernieuwde website de teksten die wij zelf hadden gemaakt onder de loep genomen. Zonder de inhoud te wijzigen heeft zij de teksten herschreven met als doel betere vindbaarheid op Google. Fijne samenwerking en snelle reacties!”

Friendly Housing

“Snelle en goede service! Linda reageerde snel en pakte de opdracht met twee handen aan. Daarnaast leverde ze ook nog voor de deadline!”

Jack, Challenge Accepted

“Zeker een aanrader! Super blij met mijn SEO teksten. Super klantvriendelijk ook! Ik zeg: kies voor krachtigeteksten.nl”

Khaoula Hamidane

“Snel, mooi en zeer krachtige tekst! Ik wist eerst eigelijk niet wat ik kon verwachten, ik had al wat teksten bedacht en getypte maar het schoot gewoon niet op. Ik denk ik laat dat gewoon iemand anders doen want het kost mij gewoon veels te veel tijd, tijd die ik er niet voor over heb. Die iemand was Linda! Ze zegt geef me maar een paar steekwoorden en dan komt het goed. Dat heb ik gedaan, de tekst die ze me terug stuurde is echt sterkt en gewoon perfect! Heb er niks aan hoeven te veranderen het was in 1 woord goed! Waar zij een uur over deed zou ik een week over doen en dan had ik het bij lange na niet zo goed! Zij is erg goed! Ze heeft het binnen 2 dagen geleverd en is niet duur! Als ik weer wat heb kom ik zeker bij je terug! Nogmaals bedankt!”

RSH Design

“Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied met bijbehorend woordgebruik, naar een heldere homepage. Een website over spiritueel intuitief coachen vraagt om duidelijke, niet wollige taal. Ik heb daar erg mee geworsteld. Linda niet.:). Ze verstaat de kunst om zelfs in een, voor haar minder bekend vakgebied, een krachtige en duidelijke homepage te schrijven. Toegankelijk en terug naar de basis. Geweldig! En dit alles gaat gepaard met een geweldige communicatie, snelle lijnen en follow up. Ze denkt mee en zet haar creativiteit meteen aan het werk. Ik was op zoek naar iemand zoals zij, dacht dat dat niet bestond en kwam haar tegen. Waar ik nachten wakker lag van een goede tekst leverde zij hem binnen een paar dagen aan. Aanrader!!!”

BubblesforyourSoul -Florentine de Beijer-Bisschops

“Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!”

Joanna, Sensolife

“Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.”

Victor Smit

Waarom Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl?

IMG_3139-e1641718940446.png

Mijn naam is Linda Noijens, eigenaar en SEO-copywriter bij KrachtigeTeksten.nl.