Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Blogs laten schrijven

Je website hoger op google

Blogs laten schrijven

Natuurlijk wil je met je website het liefst zo snel mogelijk hoog in de zoekmachine komen te staan, want een hoge positie in de zoekresultaten zorgt voor meer bezoekers. Om een hogere positie in de zoekresultaten te bemachtigen is het verstandig om zoekmachineoptimalisatie toe te passen. Zoekmachineoptimalisatie is het Nederlandse woord voor SEO: Search Engine Optimization. SEO is het optimaliseren van teksten waardoor je meer kans maakt dat zoekmachines je pagina goed ‘indexeren’. Met behulp van onderstaande elementen kun je hoog in de zoekmachine komen.  

Zorg voor een goede titel

De titel kan het verschil maken tussen het wel of niet lezen van de tekst. Hoe beter de titel, hoe groter de kans dat je tekst daadwerkelijk wordt gelezen. Een goede titel is kort, valt op, wekt de nieuwsgierigheid van de lezer en maakt dat de lezer de tekst helemaal wíl lezen!

Schrijf je tekst zoekmachinevriendelijk

Door het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten, maak je het voor zoekmachines makkelijker om de informatie op je website te ‘scannen’. Hierdoor kunnen zoekmachines nauwkeuriger bepalen waar je website over gaat. Hoe relevanter de zoekmachine je website vindt, hoe hoger je in de zoekresultaten zal komen te staan.

Vergeet niet dat je de tekst vooral schrijft voor de bezoekers van je website. Natuurlijk wil je hoog in de zoekmachine staan en wil je daarom zoveel mogelijk zoekwoorden verwerken in de tekst, maar toch adviseren we om altijd te blijven schrijven aan bezoekers, en niet aan de zoekmachines. Zoekmachines zijn ‘slim’ en zullen een overdaad aan zoekwoorden ook afstraffen. Dit werkt dus averechts.

Zorg voor een snelle laadtijd van je website

Een snelle laadtijd van je website helpt niet alleen bij het hoger komen in de zoekresultaten, maar helpt ook bij je sales- en conversiecijfers. Wanneer je website namelijk een lange laadtijd heeft, is de bezoeker sneller geneigd de website te verlaten. Een trage laadtijd wordt overigens ook afgestraft door zoekmachines.

Zorg dat je tekst het antwoord geeft op de vraag van de lezer

De lezer van je tekst is op zoek naar een antwoord op zijn of haar vraag. Als de lezer niet snel genoeg het antwoord op zijn of haar vraag heeft, zal de lezer je website verlaten. Verlaten je websitebezoekers de website telkens erg snel, dan zal de zoekmachine je website gaan zien als ‘niet relevant’.

Met je website hoog in de zoekmachine staan?

Wil je zorgen dat je website hoog in de zoekmachine komt te staan? Download mijn gratis stappenplan voor krachtige webteksten én het optimaliseren van je teksten voor zoekmachines!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!