Ga naar de inhoud

Contentmarketing

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Contentmarketing

Wil je meer leads genereren? Meer naamsbekendheid creëren? Ik vertaal jouw verhaal met plezier naar krachtige content waarmee je meer klanten aantrekt.

Contentmarketing bij KrachtigeTeksten.nl

Wat ik voor je kan doen:

Ik vertel je graag hoe je jouw bedrijf door middel van contentmarketing onder de aandacht brengt bij potentiële klanten. Daarnaast wil je van leads natuurlijk klanten maken. Over dit proces adviseer ik je graag. 

Social media posts? Nieuwsberichten op je website? Ik regel het voor je, van A tot Z. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
Previous slide
Next slide

Contentmarketing en marketingteksten

100% 'SEO-proof'

Ik lever je teksten 'zoekmachine-vriendelijk' op, inclusief metatitel, description en headings. Eventueel zelfs in html-formaat.

Teksten in de toon en stijl van jóúw bedrijf​

Ik verplaats me volledig in je bedrijf en nog belangrijker: in je klant. Voor effectieve contentmarketing

>15 jaar ervaring​

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de online marketing. Ik geef je een gedegen advies dat past bij je bedrijf én wat realistisch en haalbaar is.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!
Ilonka Kuipers
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda Ze is echt super goed en heeft aan een paar worden genoeg om er een goed, pakkend verhaal van te maken. Ze help me regelmatig voor teksten op de website, folder en mailingen voor mijn acquisitie op te stellen. Geen lange wachttijden en normale tarieven. Kortom ben super tevreden.
André Kerstens Calculatie & Bouwservice.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda kan zich heel goed inleven in de teksten die ik haar stuur. Ik werk al een aantal jaren met Linda samen, ze schrijft mijn blogs, Instagram posts en ze schreef mijn boek. Haar kracht is om de tekst om te zetten in een krachtige tekst met behoud van je eigen woorden. Onlangs deed ik de online workshop Mail Funnels bij Linda. Het was een leerzamen en duidelijke workshop, ze gaf me de tips die bij mijn bedrijf pasten en daardoor bleef het duidelijk. Ik raad Linda aan! Bedankt voor alles!
Sofia Jouhri
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wat is dit gaaf. Een tekst aangeleverd en zo aangepast dat het meteen aanspreekt. Helemaal raak! Daarnaast een vlotte en positieve reactie. Echt een aanrader.
Freya Boersma
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mijn ervaring met krachtige teksten is uitstekend! Er wordt zeer adequaat en professioneel gereageerd op je aanvraag. Met wat steekwoorden en richtlijnen worden er zeer duidelijke teksten geschreven die perfect aansluiten op wat ik voor ogen had. Ik heb inmiddels al 2x gebruikt gemaakt van krachtige teksten en al 1x doorverwezen naar een kennis welke ook perfect geholpen is. Ik wil krachtige teksten dan ook bedanken voor de inzet en mooie teksten die ik heb mogen ontvangen!
Zito Muijsenbergh
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snel en doortastend. Op korte termijn mooie, professionele teksten geschreven voor onze website. Zeer vriendelijk, flexibel en hulpvaardig. Wil in de toekomst vaker gebruik maken van Krachtige teksten en raad het bureau zeker aan!
De Amstelschool
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voor mijn komende nieuwe website had ik nieuwe tekst materiaal nodig, en dan ook met een ander gezichtspunt, zodat de lezer direct begrijpt "hoe de vork in de steel zit". Goede en pakkende teksten zijn het resultaat en zullen dus binnenkort op mijn nieuwe website verschijnen. Zal er inde toekomst vaker gebruik van gaan maken.
Estefano Onatrac
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda heeft de teksten herschreven voor onze website. De hoeveelheid tekst die wij hadden, heeft zij krachtig en doeltreffend geschreven. Linda schakelt snel en levert goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Winanda Wolvers
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Complete website 'dakdekker.nl' herschreven en SEO Proof gemaakt door dit bedrijf. Snel maar vooral goed leesbaar werk afgeleverd. Contact (digitaal) en op afstand als zeer prettig ervaren. Aanrader.
R. Evers
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevreden - én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten (van fotografie tot campingartikelen), dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen. Bovendien is SEO bijna altijd een focus voor ons, en ook daarop scoren Linda's teksten altijd zeer goed!
Tim en Jeroen, Nowweb.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Krachtige teksten schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met een kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.
Nando Burghardt
Previous slide
Next slide
Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl werk ik als SEO-copywriter en Content Marketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

KrachtigeTeksten.nl

Contentmarketing offerte aanvragen

Voor 18.00 uur aangevraagd? Dezelfde werkdag nog reactie!

KrachtigeTeksten.nl

Populaire berichten

Ontvang tips en inspiratie!

Wil je tips en inspiratie voor je teksten en content ontvangen?

Ik help je graag (gratis) op weg met je webteksten!

Download mijn gratis 10-Stappenplan voor krachtige webteksten en start vandaag nog met schrijven!

🎁 Je ontvangt (als je wilt) 3 tips op maat voor het schrijven of verbeteren van jouw webteksten!

🔒Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord de verwerking en opslag van je gegevens volgens mijn privacyverklaring

Ebook KrachtigeTeksten.nl

KrachtigeTeksten.nl

Gerelateerde items

schrijven van goede webteksten

Meer klanten in je praktijk?

Meer klanten in je praktijk? Zorg voor een goed verhaal op je website. Maar hoe doe je dat? Want er valt zoveel te vertellen! Je

Download mijn gratis 10-Stappenplan voor krachtige webteksten en start vandaag nog met schrijven!

🎁 Je ontvangt (als je wilt) 3 tips op maat voor het schrijven of verbeteren van jouw webteksten!

🔒Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord de verwerking en opslag van je gegevens volgens mijn privacyverklaring

Ebook KrachtigeTeksten.nl