De twee belangrijkste dingen voor je ‘Over mij’ pagina

Jouw ‘Over mij’ pagina is de pagina waar mensen simpelweg kijken of jij leuk genoeg bent.

Mensen die deze pagina bezoeken zijn over het algemeen al overtuigd van jouw kennis en kunde, maar wáárom zouden ze zich nou bij JOU melden? Waarom niet bij die andere praktijk die ze ook volgen op Instagram?

Dát is de magie van de ‘Over mij’ pagina. Op deze pagina maken mensen kennis met je, op een persoonlijk niveau. Er zullen altijd mensen zijn die toch liever elders gaan shoppen, maar de mensen die jou ‘leuk genoeg’ vinden zullen na het lezen van deze pagina niet lang meer twijfelen.

Maar wat schrijf je nou dus op die ‘Over mij’ pagina zodat mensen een goede indruk van jou als persoon krijgen? Hoe zorg je voor die gunfactor? Hieronder 2 tips!

Vertel jouw verhaal

Hoe ben jij gekomen waar je nu bent? Dat vinden mensen super boeiend. Helemaal als jij ooit was waar zij nu zijn. Oftewel: als jij jouw eigen klant ooit was dan wil je vertellen welke stappen jij hebt ondernomen om te staan waar jij nu staat in het leven. Zo schets je meteen een mooie toekomst voor je klanten: ‘er is nog hoop voor jou’ ?.

Maak het echt persoonlijk

Zet een paar goede foto’s van jezelf neer op je Over mij pagina en daarnaast: vertel wat persoonlijke dingen over jezelf. Dat kan bijvoorbeeld door een lijstje met ‘wist je dat’ die je aanvult met bijvoorbeeld:

  • ?ik ben 38, ik ben in 2023 23 jaar samen met mijn man, en mijn oudste kind wordt dit jaar 16
  • ?ik niet bepaald een ochtendmens ben….
  • ?ik heb geen fiets en mis ‘m ook niet
  • ?dat ik een chihuahua heb en twee jaar geleden ook een dove labrador uit het asiel heb geadopteerd
  • ?dat ik een paar avonden per week groepslessen geef in de sportschool

Dít zijn dingen waarvan jij misschien denkt: “waarom is dit belangrijk?”. Maar als je nagaat wat het doel van deze pagina is, dan wil jij hier de optie geven om kennis met je te maken. En dat doe je heel eenvoudig door je verhaal te vertellen en door jezelf toegankelijk en menselijk te maken.

Succes!?

Krachtige Teksten workshops.
Beter schrijven en krachtiger spreken.