Verspil niet nóg meer tijd aan geworstel met je webteksten!

Advies- & Inspiratiesessie

Praktische hulp en inspiratie bij het schrijven van je basis webteksten, zoals je homepage, je ‘Over mij’ pagina en je dienstenpagina’s (aanbod). Maar, je kunt mij ook inzetten voor hulp bij het schrijven van blogs of social media berichten.

Deze actie is slechts 24 uur geldig.

Dagen
Uren
Minuten

Je bent druk bezig met je webteksten, maar soms loop je vast of begin je te twijfelen...

Ik ben Linda Noijens, Copy- & Content Adviseur bij KrachtigeTeksten.nl. Ik help ondernemers hun missie en diensten onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs. 

Tijdens deze Krachtige Teksten Advies- & Inspiratiesessie help ik je écht verder!

✔️ Eenmalige sessie van ca. 45 minuten, waarin ik je adviseer en help met je webteksten of blogs. Geen lange cursus of traject.

✔️ Ik doe concrete suggesties en help je jouw boodschap meteen krachtig te verwoorden.

✔️ Dit is een persoonlijke, flexibele én super voordelige manier om aan de slag te gaan met krachtige webteksten voor jouw praktijk!

✔️ Ik houd geen algemene praatjes maar zoom echt in op jouw praktijk, jouw klanten en jouw wensen en ambities als ondernemer.

✔️ Ik heb al tientallen ondernemers binnen de complementaire/ alternatieve zorg en spirituele coaching begeleid bij het schrijven van hun webteksten! 

Wat klanten zeggen...

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops bij haar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

Ik ben zo blij dat ik Linda ben tegenkomen. Door haar prettige manier van feedback geven, heb ik zoveel geleerd over hoe je een goede webtekst opstelt. Mijn site moet nog live gaan, maar ik kan inmiddels niet meer wachten totdat dat gaat gebeuren. Zij geeft je precies dat duwtje in je rug, waardoor je ontdekt dat je veel kan, dan dat je zelf dacht. Dank je wel Linda! Ik kan het niet genoeg blijven zeggen.

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Hoe heerlijk zou het zijn als je écht verder komt met je teksten en dat ze binnenkort écht klaar zijn!?

Incl. Feedback- en adviesronde

Je kan de teksten die we besproken hebben tijdens deze sessie tot 5 dagen na onze afspraak naar me mailen voor extra advies of feedback.

Live Q&A's / 'inloopspreekuur'

Toegang tot de besloten Facebook groep waarin ik exclusieve acties deel en waarin ik regelmatig gratis hulp en workshops geef.

Meer dan advies voor je webteksten

Ben je bezig met het maken van social media posts, blogs, een flyer, je e-mail funnel of een nieuwsbrief? Ook daar kan ik je mee helpen!

Je hebt nog....

Dagen
Uren
Minuten

om deze sessie met korting te boeken!

Tip! Heb je flink veel tijd geïnvesteerd in het schrijven van je webteksten, maar staat jouw website nog niet live? Omdat je ‘alles nog een keer wil checken’? Of omdat je nog wat ‘puntjes op de i’ wilt zetten? Laat mij dan met je meekijken!

Een losse sessie heeft voordelen:

Geen lange cursus. Je wilt immers geen tekstschrijver worden, maar je wilt een succes maken van je praktijk.

Suggesties en feedback waarmee je verder komt. Ik help je het ter plekke in te typen zodat je niet meer vastloopt zodra onze call is beëindigd :).

Verspil niet nóg meer kostbare tijd aan je webteksten

Laat mij je helpen! Ik doe niets liever 💛.

Een Krachtige Teksten Advies- & Inspiratiesessie is voor jou als:

je krijgt concrete, praktische hulp bij het schrijven van je webteksten zodat jij er zelf verder mee kunt!

Let op: Heb je nog helemaal geen webteksten? Weet je niet waar je moet beginnen of heb je dit project na verschillende verwoede pogingen op de lange baan geschoven? Maar voel je de druk om meer klanten te bereiken groter worden? Laat me jou dan helpen bij het maken van je basis webteksten in het FULL FOCUS Krachtige Teksten Feedback & Support Programma

KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens

Copywriter (gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie) en online marketing- & communicatie adviseur. 

Na 15 jaar in de online marketing en (corporate) communicatie gewerkt te hebben startte ik in 2015 mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl. In eerste instantie ging ik vooral aan de slag als online marketing adviseur en copywriter voor het MKB, later specialiseerde ik me in online marketing en copywriting voor de complementaire zorg en spirituele coaching. 

Het leukste vind ik om te werken met ondernemers met een beroep dat lastig in woorden is uit te drukken. Voor mij dus een uitdagende en heel boeiende doelgroep, want ik word vreselijk enthousiast als ik iemand kan helpen om van iets ‘ongrijpbaars’ of ‘zweverigs’, een krachtige en concrete tekst te maken!

Ik schrijf niet vóór je, maar ik help je jouw verhaal onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige teksten waar jouw klanten laaiend enthousiast van worden!

 

Krachtige Teksten Advies- & Inspiratiesessie

Genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

Krachtige Teksten Advies & Inspiratiesessie

Van 109,00

voor slechts 69,00

Voor ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg of spirituele coaching, die worstelen met hun webteksten.

(Prijzen zijn excl. btw)

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijn en leerzaam programma waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

Ik heb een heel fijn programma gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wil je graag zelf nóg iets langer naar je beeldscherm staren in de hoop dat er vanzelf krachtige webteksten op verschijnen?

Of laat je mij jou op weg helpen zodat je stappen kunt maken?

Heb je vragen?

Je kan meestal binnen een werkweek terecht. Vaak zelfs de volgende dag al. 

Na je aanmelding ontvang je van mij de link naar mijn agenda waar je jouw afspraak kunt inplannen. Je kan de afspraak tot maximaal 21 dagen in de toekomst plannen. 

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

Laat je teksten VOOR jou werken, in plaats van dat jij altijd aan je teksten werkt 😅.

"Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen :)"

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken."

Laat mij je helpen om te schrijven vanuit je hart.

Dagen
Uren
Minuten
Logo-KrachtigeTeksten.nl-payoffbreed-transparant-kopie