Meteen naar de inhoud

Een sterk fundament voor krachtige webteksten

Speciaal voor ondernemers met een eigen praktijk of dienstverlenend bedrijf

Schrijf krachtige basis webteksten, recht uit je hart! Kies voor een authentieke homepage, een sprekende 'Over mij' pagina en overtuigende dienstenpagina's!

📅 2x maandag: 20 en 27 februari 2023, van 19.00 tot 21.00 uur 📍Live via Zoom (klein groepje)

Zou jij heel graag EIN-DE-LIJK je webteksten KLAAR willen hebben? Dit is je kans! In deze praktische workshop praat ik je stap voor stap, van A tot Z door je basis webteksten heen. 

Na deze workshop:
✅ Heb je een sterke basis staan voor je homepage, je dienstenpagina’s en je ‘Over mij’ pagina. Je wilt misschien nog wat puntjes op de i zetten, maar je de basis voor je teksten staat als een huis
✅ Heb je ‘jouw verhaal’ scherp, waardoor je jezelf ook mondeling beter kunt uitdrukken.
✅ Ben je tevreden over het resultaat dat je hebt neergezet en voel je je goed en trots op de inhoud
✅ Weet je hoe je jouw webpagina’s het beste kunt opbouwen én opmaken.
✅ Weet je hoe je jouw pagina’s meteen optimaliseert voor zoekmachines én hoe je bezoekers in actie laat komen.

Workshop'Een sterk fundament voor krachtige webteksten'

Wees eens heel eerlijk: hoe lang worstel je al met je teksten of hoe lang kijk je er al tegenop om ermee aan de slag te gaan?

In deze workshop (van 2x 2 uur uur) praat ik je van A tot Z en stap voor stap door jouw basis webteksten heen. 

Zo schrijf je tijdens deze workshop een stevige basis voor je website teksten!

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

Heb jij een eigen praktijk en heb je hulp nodig met je basis webteksten?

Linda Noijens - herfst

Laat mij je helpen met het schrijven van je webteksten

Ik help je bij het schrijven van krachtige webteksten voor jouw praktijk. 

Praktische informatie

📅 2x maandag: 20 en 27 februari 2023
⏰ van 19.00 uur tot 21.00 uur
📍 Online, via Zoom

💶 227 euro inclusief btw / 2x 113,50

(187,60 euro exclusief btw / 2x 93,80) 

🎁 4x live Q&A op vrijdag van 09.00 tot 10.30 voor feedback, hulp en advies.

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

Veelgestelde vragen

De workshop duurt 2x 2 uur (verdeeld over 2 dagen)

Nee je hoeft zeker niet opnieuw te beginnen. Als je wilt neem je jouw bestaande teksten als uitgangspunt. 

Ja absoluut. Ik werk uitsluitend met kleine groepjes, waardoor er voor iedereen genoeg tijd en ruimte is. Hierdoor heb ik ook de mogelijkheid om in te zoomen op jouw praktijk, op jouw vraagstukken en op jouw klanten. Dit maakt dat je nog meer waarde uit deze workshop haalt.

Na je aanmelding ontvang je de deelname link voor Zoom. De Q&A’s vinden plaats op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.30 uur. Je kan binnenkomen en gaan wanneer je wilt.

De workshop wordt altijd gegeven in kleine groepjes. Ik ga meestal uit van vier of maximaal vijf mensen in een groepje. 

Ja, je kan kiezen voor betaling in een keer, of betaling in twee termijnen. Bij betaling in twee termijnen worden de kosten niet hoger. Je betaalt gewoon het zelfde bedrag alleen dan in twee keer. 

Je kan mij altijd een mail sturen op linda@krachtigeteksten.nl, of je kunt contact opnemen via het contactformulier op mijn website. 

Je kunt op deze pagina over eens ook een kennismakingsgesprek inplannen. Wanneer je daarvoor kiest dan kun je zelf een datum kiezen waarop wij even een kwartiertje met elkaar via Zoom kunnen praten over waar je uitdagingen liggen. Ik kan je dan meer vertellen over deze workshop of je informeren over andere mogelijkheden die beter bij jouw situatie passen.

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”