Meteen naar de inhoud

Full Focus Webteksten | Schrijfcoaching 5 sessies

Schrijf krachtige basis webteksten, recht uit je hart! Kies voor een authentieke homepage, een overtuigende 'Over mij' pagina en overtuigende dienstenpagina's!

Na deze individuele workshop zijn jouw homepage, je ‘over mij’ pagina en je dienstenpagina’s klaar.

FULL FOCUS op je website teksten: in 5 sessies KLAAR!

Hulp nodig met het bedenken en opbouwen van je webteksten?

In 5 sessies van ca. 45 minuten help ik jou om jouw verhaal onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige teksten voor je website. 

Ik verplaats me hierbij in jou én in jouw doelgroep. Hierdoor kun je rekenen op teksten waarmee je precies de juiste indruk maakt! 

Tijdens deze workshop schrijf je zelf, maar ik help je met het bepalen van de inhoud, het opbouwen, optimaliseren en controleren van je teksten. 

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

Heb jij een eigen praktijk of een dienstverlenend bedrijf en wil je jezelf veel tijd en hoofdbrekens besparen? Laten me jou helpen met je teksten!

Linda Noijens - herfst

Laat mij je helpen met het schrijven van je webteksten

Samen creëren we authentieke webteksten waarmee jij klanten aantrekt die passen bij jou en jouw praktijk!

Praktische informatie

📅 5 Sessies op afspraak
⏰ ca. 45 minuten per sessie
📍 Online, via Zoom
💶 499 euro inclusief btw

🎁 Incl. zoekmachine-optimalisatie én eindredactie 

Betalen in 2 termijnen van 249,50 is mogelijk

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

Veelgestelde vragen

Nee je hoeft zeker niet opnieuw te beginnen. Als je wilt bouwen we verder op hetgeen je zelf al had gemaakt. 

Ja, je kan kiezen voor betaling in een keer, of betaling in twee termijnen. 

Je kan mij altijd een mail sturen op linda@krachtigeteksten.nl, of je kunt contact opnemen via het contactformulier op mijn website. 

Je kunt op deze pagina over eens ook een kennismakingsgesprek inplannen. Wanneer je daarvoor kiest dan kun je zelf een datum kiezen waarop wij even een kwartiertje met elkaar via Zoom kunnen praten over waar je uitdagingen liggen. Ik kan je dan meer vertellen over deze workshop of je informeren over andere mogelijkheden die beter bij jouw situatie passen.

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”