Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Ga zelf aan de slag met je webteksten. Zó maak je een goede start.

Webteksten schrijven, maak een goede start!

Ga zelf aan de slag met je webteksten. Zó maak je een goede start.

Wil je zelf aan de slag met het schrijven van de webteksten voor jouw praktijk? Als copywriter is het onhandig om te zeggen natuurlijk, maar GOED IDEE! Als ondernemer ken jij je klanten zó goed, dat je echt veel beter zelf weet hoe je jouw klanten het beste kunt benaderen. Nou kan een tekstschrijver natuurlijk uitstekend voor jouw klanten schrijven op basis van een briefing, maar mijn ervaring is dat dat laatste nogal eens een probleem vormt.

Wil je een goede start maken met het schrijven van de webteksten voor jouw praktijk of bedrijf?

Stappenplan voor webteksten

Download dan allereerst mijn stappenplan voor krachtige webteksten voor coaches en therapeuten met een eigen praktijk

Gratis online training: webteksten schrijven / blogs schrijven

En meld je gratis aan voor mijn online trainingen. Deze trainingen zijn live en bieden zoveel waarde dat ik er eigenlijk geld voor zou moeten vragen :).

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next