Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Geven jouw webteksten antwoord op niet gestelde vragen?

Geven jouw webteksten antwoord op niet gestelde vragen

Geven jouw webteksten antwoord op niet gestelde vragen?

Wanneer mensen de moeite nemen om jouw blog te lezen, dan heb je eigenlijk het grootste obstakel al overwonnen. Het blijkt in de praktijk nog altijd moeilijk om in de eerste alinea (want verder leest men in principe niet) een aantrekkelijke en uitnodigende boodschap te schrijven waardoor men verder wil lezen. Maar, als het gelukt is en iemand leest je blog, dan wil je natuurlijk dat de lezer hier ook nog eens blij van wordt of op z’n minst denkt ‘goh, interessant’. 

Hoe je dát kunt realiseren, is door dingen in de tekst toe te voegen waarvan je wéét dat iemand ze wel zou willen weten, maar dit zelf nog niet weet :). Zo overtref je de verwachtingen én je stelt je op als expert in jouw vakgebied. Zo maak je een goede indruk waardoor je zeker ‘zult blijven hangen’!

Geef dus antwoord op niet gestelde vragen!

 

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next