Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Hoe je zonder schrijftalent toch leuke blogs kunt schrijven

Niet zo goed in schrijven Doe het toch maar!

Hoe je zonder schrijftalent toch leuke blogs kunt schrijven

Wanneer je vindt dat je niet zo heel goed bent in schrijven, dan zou dat je wel eens tegen kunnen houden van het schrijven van blogs voor je eigen praktijk. Maar wat zou dat zonde zijn! Want door het schrijven van blogs kun jij meer klanten bereiken. In dit blog geef ik je een handige tip waardoor je zónder schrijftalent tóch leuke blogs kunt schrijven.

Geef waarde

Wanneer je niet zo goed bent in schrijven, zorg dan dat je waardevolle informatie deelt. De manier hoe je dat omschrijft wordt namelijk een stuk minder belangrijk als mensen er echt iets aan hebben. Wat je zou kunnen doen is jezelf deze twee vragen stellen:

  • ? wat los ik voor iemand op? (bijvoorbeeld: rugpijn)
  • ?wat geeft dit iemand? (bijvoorbeeld: de mogelijkheid om weer te sporten)
  • ?wat kan iemand zelf doen om klachten te verminderen of te voorkomen?

✅ De combinatie van deze drie punten is mooie input voor een blog! Voorbeeld:
‘3 Dingen die je zelf kunt doen om rugpijn te voorkomen’

Houd het kort

Als je deze manier van bloggen aanhoudt dan mag je blog echt kort en bondig zijn. Sterker nog: het is beter om mensen snel te helpen, ze zijn immers op zoek naar een oplossing. Die wil je niet verpakken in drie A4-tjes waar ze zich rot zoeken. Je maakt veel meer impact met korte, bondige blogs en social media berichten.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next