Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Hoe vaak post jij je social media bericht tóch niet?!

Hoe vaak post jij je social media bericht tóch niet?!

Hoe vaak post jij je social media bericht tóch niet?!

Heb je net een tijd gewerkt aan een social media post en tóch niet gepubliceerd? Waarom niet? Wat gebeurt er met je als je besluit om deze weloverwogen berichten voor jezelf te houden? En wat was je intentie toen je eraan begon?

Durf je je bericht uiteindelijk niet te posten omdat je bang bent voor de reactie van anderen? Of denk je dat je bericht misschien niet professioneel overkomt? Of juist té professioneel en misschien wel te commercieel? Ben je bang voor negatief commentaar? Herkenbaar?

Mijn tip voor iedereen die met regelmaat tijd zit te verdoen aan het maken van berichten en ze dan vervolgens niet post: 👇

1️⃣ Maak een contentstrategie voor minimaal een maand. Zo weet je precies wanneer je iets moet schrijven en waarover. Je kunt dit natuurlijk heel gedetailleerd voor jezelf bepalen van te voren, maar je kunt ook met thema’s werken.

2️⃣ Houd tijdens het schrijven jouw klanten in gedachten. Wij willen zij lezen? Alle anderen zoals familie, vrienden en conculega’s doen er niet toe. Als jij social media inzet voor het connecten met nieuwe klanten, dan is dat het enige waar je je content op richt. Dit maakt het ook veel eenvoudiger om goede content te bedenken. Je kan jouw klanten tenslotte altijd wel ergens mee helpen.

3️⃣ Houd in gedachte dat alle comments die je ontvangt, positief en negatief waardevolle informatie bevatten over jouw contentstrategie voor de volgende maand. Vaak kun je uit reacties al nieuwe onderwerpen halen.

💡Denk je nu, “ja, ik zit te vaak tijd te verdoen aan posts die ik vervolgens niet plaats”…… Stuur mij even een DM! Alle plekjes voor Content Coaching in december zitten vol, maar in januari zijn er weer nieuwe plekjes! En omdat het vandaag Black Friday is krijg je natuurlijk van mij ook korting ;-).

Ik ben een maand lang jouw persoonlijke content coach en help je met al je teksten. Van webteksten tot e-mails en van ebook tot social media posts. Sterker nog: wij creëren samen maar liefst 8 blogs en 32 social media posts die je zéker weten gaat plaatsen zonder er maar één seconde over te twijfelen! 🤩

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next