Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Hoe vraag jij klanten om een review achter te laten?

Hoe vraag jij klanten om een review achter te laten?

Hoe vraag jij klanten om een review achter te laten? En hoe krijg jij je reviews eigenlijk binnen? Er zijn veel verschillende systemen voor het verzamelen van reviews. Zelf gebruik ik het Google review systeem. Op die manier zien mensen die mijn bedrijf vinden in de zoekmachines ook direct het aantal sterren dat ik heb verdiend én er staan een paar mooie reviews onder mijn vermelding.

Hoe kun je meer reviews krijgen?

Mondeling aankondigen en vervolgens vragen via e-mail

Zeker bij één op één trajecten en behandelingen is het mogelijk om veel reviews te verzamelen. Ik adviseer je klanten eerst mondeling aan te kondigen dat jij hen om een review gaat vragen. Vervolgens kun je hen enkele uren na het bezoek een reminder sturen via e-mail. Check altijd of de link werkt, want als iemand de moeite doet om een review voor je te schrijven dan wil je die kans niet verpesten door een gebroken linkje.

Nieuwsbrief

Je kunt een berichtje in je nieuwsbrief opnemen waarin je vraagt om een review achter te laten. Een soort oproepje. Mensen die eventueel geen klant bij je zijn zullen deze gewoon negeren.

Social media

Vraag ook via social media aan je klanten of zij een mooie review voor je willen schrijven. Als je ook hier het linkje erbij zet om het je klanten extra makkelijk te maken, dan zijn er altijd mensen die dit voor je willen doen. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het review systeem van het platform zelf. Facebook heeft een mooi systeem hiervoor bijvoorbeeld. Echter wees je er van bewust dat het heel lastig wordt om je reviews te overzien wanneer je deze verzamelt op verschillende platformen.

En nu ben ik benieuwd: hoe vraag jij om je reviews?

Laat het mij weten via linda@KrachtigeTeksten.nl ?.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next