Meteen naar de inhoud

Hulp met je webteksten – maandsupport

Een maand lang advies, hulp en feedback op je webteksten en blogs. Zo kun je deze draak van een project eindelijk afronden! 🐲✅

Worstel jij met je webteksten? Weet je niet goed hoe je jouw teksten het beste kunt opbouwen? Zoek je steeds naar de juiste woorden? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Laat mij dan een maandje met je meekijken! Dan zorgen we samen dat jouw webteksten na deze maand helemaal klaar zijn!

Praktische informatie

📅 Dit programma start op 1 april en loopt t/m 30 april 2023
📍 Alle werkdagen support via e-mail
🎁 Toegang tot de besloten Facebook Content Inspiratie Booster
💶 Investering: 129,00 (excl. btw)

Dit Krachtige Teksten Feedback & Support programma is voor jou als:

Je krijgt concrete, praktische hulp bij het schrijven van je webteksten zodat jij er zelf verder mee kunt!

KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens

Copywriter (gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie) en online marketing- & communicatie adviseur. 

Na 15 jaar in de online marketing en (corporate) communicatie gewerkt te hebben startte ik in 2015 mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl. In eerste instantie ging ik vooral aan de slag als online marketing adviseur en copywriter voor het MKB, later specialiseerde ik me in online marketing en copywriting voor de complementaire zorg en spirituele coaching. 

Het leukste vind ik om te werken met ondernemers met een beroep dat lastig in woorden is uit te drukken. Voor mij dus een uitdagende en heel boeiende doelgroep, want ik word vreselijk enthousiast als ik iemand kan helpen om van iets ‘ongrijpbaars’ of ‘zweverigs’, een krachtige en concrete tekst te maken!

Ik schrijf niet vóór je, maar ik help je jouw verhaal onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige teksten waar jouw klanten laaiend enthousiast van worden!

 

Hulp met je webteksten – maandsupport

IEDERE WERKDAG Persoonlijke support, advies en feedback via e-mail

Voor slechts 129,00

Periode: 1 april t/m 30 april 2023

Voor ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg of op het gebied van spirituele coaching, die worstelen met hun webteksten omdat ze hun diensten en missie moeilijk onder woorden kunnen brengen.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Ik ben zo blij dat ik Linda ben tegenkomen. Door haar prettige manier van feedback geven, heb ik zoveel geleerd over hoe je een goede webtekst opstelt. Mijn site moet nog live gaan, maar ik kan inmiddels niet meer wachten totdat dat gaat gebeuren. Zij geeft je precies dat duwtje in je rug, waardoor je ontdekt dat je veel kan, dan dat je zelf dacht. Dank je wel Linda! Ik kan het niet genoeg blijven zeggen.

Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

Wees eens heel eerlijk: hoe lang ben je al met je webteksten bezig? Of hoe lang zie je er al tegenop om te beginnen beginnen met schrijven?

Als jij vindt dat je lang genoeg geworsteld hebt… laat mij je dan helpen, dan zijn ze binnenkort écht KLAAR!

Veelgestelde vragen

Je kan vanaf de eerstvolgende startdatum een maand lang rekenen op mijn hulp. Let op: de calls dienen in deze maand gebruikt te worden en kunnen niet in een andere maand gepland worden. 

Ja hoor, dat kan. Maar dan krijg je niet dezelfde werkdag een reactie.

Je kan mij voor deze investering van 129,-  1 A4 per werkdag sturen (dus ong. 20 A4’tjes in de maand) voor controle en redigeren.

Stel jouw ebook bestaat uit 8 pagina’s, dan  zou het in theorie 8 werkdagen duren voor je jouw gehele ebook geredigeerd retour krijgt. Dit is om te voorkomen dat ik het ene na het andere boekwerk (of website…) ontvang. Dat is natuurlijk niet realistisch voor deze prijs. 

Dan zit je goed. Ik leer je niet om te schrijven, ik leer je vooral wat je moet zeggen om klanten aan te trekken via je website. En om te zorgen dat lezers ook daadwerkelijk klanten worden!

Ja, voor dit bizar lage bedrag kun je ECHT iedere werkdag een tekst (ong. 1 A4) opsturen. Ik kijk er persoonlijk naar en geef je mijn feedback en advies d.m.v. een video of in een Word document door middel van Word ‘Wijzigingen bijhouden’. 

Ik adviseer je vooral over de inhoud, opzet en opmaak van je webteksten. Soms doe ik dat in Word dmv ‘Word wijzigingen bijhouden’, en soms doe ik dat in een video. Eventuele spelfouten die ik tegenkom haal ik er natuurlijk voor je uit! 

Zo vaak als je wilt, maar houd er rekening mee dat je 1 A4 per dag kunt opsturen. 

Nee, dit programma loopt per maand. Je kunt vanaf de eerste dag van de maand rekenen op mijn hulp en advies. In deze periode dien je ook de Zoom-calls in te plannen. Deze kunnen niet meegenomen worden naar een andere maand/ ingepland worden in een andere maand. 

Zo weet je zeker dat jouw TEKSTEN DEZE MAAND KLAAR ZIJN!

Voor ondernemers die niet per se behoefte hebben aan wekelijkse coaching of een uitgebreide cursus, maar het wel prettig vinden als er iemand ‘met verstand van teksten’ meekijkt en hen adviseert. 

Ik ben zo blij dat ik Linda ben tegenkomen. Door haar prettige manier van feedback geven, heb ik zoveel geleerd over hoe je een goede webtekst opstelt. Mijn site moet nog live gaan, maar ik kan inmiddels niet meer wachten totdat dat gaat gebeuren. Zij geeft je precies dat duwtje in je rug, waardoor je ontdekt dat je veel kan, dan dat je zelf dacht. Dank je wel Linda! Ik kan het niet genoeg blijven zeggen.

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops bij haar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”

Dit is belangrijk (lees even!)

⚠️ Maar jij gaat me vast vertellen dat ik ‘één doelgroep moet kiezen’.

✋ Uuuuh: nee! Je hoeft helemaal geen specifieke doelgroep te kiezen om krachtige webteksten te schrijven. Het helpt wel: hoe specifieker je doelgroep, hoe makkelijker het is om ‘herkenbare punten’ te noemen waarmee je doelgroep zich kan identificeren. Dit hoeven echter geen ‘doelgroep dingen’ te zijn. Je kunt ook denken aan een ‘wensgroep’. Wat willen jouw klanten? Waar hebben ze behoefte aan? 

Als jij liever niet één doelgroep kiest, dan gaan we aan de slag met je wensgroep! Geen punt. 

⚠️ Elke dag een A4!? Dat ga ik nooit redden. 

Gelukkig! ;-). Een A4 per dag is een richtlijn, om te voorkomen dat een enkeling een hele website opstuurt en dan verwacht dat ik echt dezelfde dag inhoudelijk reageer…. Want dát is natuurlijk wel wat ik je beloof: ik adviseer je ELKE WERKDAG over je webteksten en ik geef je inhoudelijke suggesties en tips om mee aan de slag te gaan. Ik wil me graag aan die belofte kunnen houden. 

Voel je vrij om mij elke dag een tekst van ongeveer 1 A4 te mailen. Het mag écht voor dit bizar lage bedrag 😅. 

Wil je zelf nog wat langer naar je beeldscherm staren...​ in de hoop dat er vanzelf krachtige webteksten op verschijnen?

"Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen :)"

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken."

Ik geloof niet in één beste manier om teksten te schrijven. Ik geloof wel in het authentieke en unieke verhaal van iedere ondernemer. Dat is waar ik altijd vanuit ga en wat centraal staat in onze samenwerking. Ik help je om je écht te onderscheiden in de markt door met jou op zoek te gaan naar JOUW verhaal. En ik help je deze vervolgens in krachtige taal helder te maken voor je klanten. 

Logo-KrachtigeTeksten.nl-payoffbreed-transparant-kopie