Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

“Ik heb niet één ideale klant”

Ik heb geen 1 ideale klant

“Ik heb niet één ideale klant”

Wil je geen ‘ideale klant’ kiezen? Bijvoorbeeld omdat je net begonnen bent en je nog niet precies weet op wie jij je wilt richten? Of omdat je meerdere doelgroepen erg leuk vindt om mee te werken? 

Natuurlijk is het het allermooist als je heel concrete, herkenbare punten kunt noemen waardoor jouw ‘lievelingsklant’ (dat vind ik persoonlijk leuker klinken) zich aangesproken voelt. Wat je eigenlijk in je webteksten wilt realiseren is dat mensen denken “dit gaat over mij, dit heb ik nodig!”. Hoe specifieker jij bent, hoe sterker jouw lievelingsklant zich aangesproken zal voelen. 

💡Hoe meer doelgroepen jij aanspreekt, hoe minder mensen zich écht écht écht aangesproken voelen. Simpelweg omdat niet alle punten die je noemt op iedereen van toepassing zijn. 

En echt hè, van mij hoef je niet te kiezen. Ik ben ervan overtuigd dat je teksten echt op meerdere doelgroepen kunt richten. Maar: hoe specifieker jouw doelgroep, de wensen, behoeften, klachten, leeftijd, etc. etc., hoe meer jouw lievelingsklanten zich door jou aangesproken zullen voelen.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next