Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

“Ik wil niet live op Facebook en Instagram.” Ik ook niet.

Wil je niet live op Facebook en Instagram

“Ik wil niet live op Facebook en Instagram.” Ik ook niet.

Houd je er niet van om ‘live’ op Facebook en Instagram te gaan? Vind je het telkens weer een uitdaging om ‘zichtbaar’ te zijn? Het was ook één van mijn grootste uitdagingen… En ook niet bepaald iets waar ik enthousiast van werd. Natuurlijk: je moet het proberen voordat je weet of het iets voor jou is. Ik wist vrij snel: dit is het gewoon (op dit moment) niet voor mij. Ik besloot daarom om het anders te doen. Als copywriter kon ik mijn verhaal natuurlijk net zo goed schrijven! Foto erbij….. et voilà ?. Niks video. Schrijven! ??

Als snel stond ik voor een nieuwe uitdaging: want hoe verzin ik iedere dag (of week) weer iets waarmee ik anderen inspireer? Ik wilde echt van waarde zijn, en niet ‘verkoperig’ overkomen.

Wil je niet live op Facebook en Insta? Dit is de allersimpelste oplossing

Oók dat bleek eigenlijk makkelijk op te lossen, want één van de dingen die ik heb geleerd in mijn ‘copywriting carrière’ en mijn banen als marketing- en communicatie-adviseur: het wordt makkelijker als je schrijft voor jouw fijnste klant. Als je je namelijk steeds bedenkt ‘wat wil mijn klant vandaag weten?’, dan heb je opeens een hoop te vertellen! Als je jouw klant kent, dan weet je wat hem of haar bezighoudt, je kent de problemen en je weet wat je klant het liefst zou willen. Denk aan ‘vrijheid’, ‘pijnvrij zijn’, ‘vrij kunnen bewegen’, ‘stressvrij zijn’, ‘energie hebben voor de kinderen of kleinkinderen’, etc…

Het is dan natuurlijk wel een kwestie van dit ‘nog even op papier krijgen’.

Je kunt hier oneindig zelf mee aan de slag gaan. Steeds naar je scherm staren, een nieuw Word-document openen, weer een poging wagen, en weer vastlopen. Of misschien een hele goede basis neerzetten, maar nét niet ‘durven’ publiceren omdat je niet voor 100% tevreden bent..

Ik snap dit. Voor iedere nieuwsbrief die ik stuur, voor ieder blog dat ik publiceer zweet ik weer peentjes. Want weet je, ik maak ook weleens een typefout…. en als tekstschrijver wil je dat niet :). Maar uiteindelijk draait het om je verhaal.

Loop jij vast met je webteksten?

Baal je ervan dat ze nog steeds niet naar je zin zijn?

Misschien schaam je je wel een beetje om mensen door te verwijzen naar je website en ben je bang dat mensen juist áfhaken in plaats van áanhaken…

?HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS JIJ….

Hulp bij de webteksten voor je eigen praktijk, maar wil je wel zélf schrijven?

Als jij nou eens écht verder wil komen met je webteksten, laat mij je dan helpen. Ik stel je de juiste vragen, zorg dat jij jouw klanten enthousiast maakt in plaats van wegjaagt 😉 en ik leer je alles wat je moet weten om zélf aan de slag te gaan met je teksten.

Kijk snel bij mijn workshop!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next