Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

“Ik zet je in je eigen kracht”. Sorry wat?

ik zet je in je eigen kracht, houd toch op

“Ik zet je in je eigen kracht”. Sorry wat?

“Ik zet je in je eigen kracht”

Super! Maar wat betekent dat concreet? 

Betekent dat dat je iemand leert om keuzes te maken? Dat je iemand helpt om zijn/haar dromen na te jagen? Dat je iemand helpt om beter voor zichzelf op te komen? Om trauma’s te verwerken? Om positiever in het leven te staan? 

Iedere week heb ik minimaal één persoon in mijn workshop die ‘iemand in z’n kracht zet’. Mijn tip, als je het belangrijk vindt om dit op deze manier te noemen, vul je zin dan aan met ‘hoe’ en ‘in WELKE KRACHT’?

Op die manier wordt direct duidelijk voor jouw potentiële klanten wat ze aan je hebben. 

Succes!!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next