Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Je ‘Over mij’ pagina verbeteren in 3 stappen

Verbeter je 'Over mij' pagina in 3 stappen

Je ‘Over mij’ pagina verbeteren in 3 stappen

Je ‘Over mij’ pagina is vaak de laatste pagina die mensen nog even checken voordat ze besluiten om klant bij je te worden. Deze pagina wordt vaak verward met een ‘Dit doe ik’ pagina. En dat is grappig, want alles wat je doet staat als het goed is heel duidelijk beschreven op je ‘dienstenpagina’s’ (die noem ik ook wel ‘salespagina’s). Je ‘Over mij’ pagina mag daarom echt over jou gaan. Je schrijft hier puur om klanten de mogelijkheid te geven om nader kennis met je te maken. Je kunt er ook vanuit gaan dat de mensen die dit lezen echt wel overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde. Het is nu dus alleen nog de vraag: ben je wel leuk genoeg? En kom je wel ‘echt’ over?

Je ‘Over mij’ pagina verbeteren:

Stap 1 | Praat niet over je werkwijze

Controleer je pagina allereerst op de aanwezigheid van je diensten en commerciële uitingen. Vertel je hóe je mensen helpt? Dan mag je dit schrappen van je pagina. Vertel je over je werkwijze en hoe je dingen aanpakt? Ook dat mag je van deze pagina verwijderen. Het voegt op dit punt niets toe aan het aankoopproces.

Wil je op je ‘Over mij’ pagina toch heel graag vertellen wat je doet? Gebruik hiervoor dan een korte pitch van maximaal twee zinnen. Deze twee zinnen zet je bovenaan je pagina als introductie en moet bevatten: wie je bent, wat je oplost en voor wie. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben Marie en ik help moeders met jonge kinderen van hun chronische hoofdpijn af, waardoor ze weer energie hebben om de dag door te komen en weer oprechte aandacht hebben voor hun kroost.’

Stap 2 | Vertel over hoe jij bent gekomen waar je nu bent

Het is belangrijk dat je mensen meeneemt in jóuw verhaal. Dit is belangrijk als jij zelf jouw lievelingsklant bent, maar ook als je een heel andere klant hebt. Voor veel coaches en therapeuten geldt echter dat zij zelf precies hun lievelingsklant zijn. Dan wil je hen natuurlijk precies laten weten hoe jij bent gekomen waar jij nu bent. Wat heb je meegemaakt en is herkenbaar voor jouw klant? Wat heb je gedaan om je leven te veranderen en op welk moment? Hierin moet jouw klant zich meteen herkennen. Allemaal met als doel om hen een beetje jaloers te maken: zij moeten willen wat jij voor jezelf hebt gecreëerd.

Wanneer jij níet je eigen lievelingsklant bent, dan is het ook heel slim om iets over ‘jouw reis als ondernemer’ te vertellen. Hiermee laat je zien dat je gedreven bent, dat jij veel waarde hecht aan jouw bedrijf en dat je hierdoor mensen kunt helpen. Geef je potentiële klanten dus in beide gevallen een kijkje in jouw ondernemersreis.

Stap 3 | Laat je in de ogen kijken

Plaats een foto van jezelf waar je recht in de camera kijkt. Dat maakt dat mensen makkelijker een connectie met je ‘voelen’. Het nemen van een aankoopbesluit gebeurt voor meer dan 90% op basis van gevoel. Door jezelf door middel van een foto te laten zíen speel je in op dit gevoel.

Hulp nodig om de juiste woorden te vinden voor je ‘Over mij’ pagina?

Meld je dan nu aan voor mijn individuele workshop ‘Een Krachtige Over mij pagina schrijven‘. Met de kortingscode KRACHTIGEOMP krijg je tijdelijk een mega korting van € 48,-!

 

 

 

 

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!