Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Je ‘Over mij’ pagina verbeteren in 3 stappen

Verbeter je 'Over mij' pagina in 3 stappen

Je ‘Over mij’ pagina verbeteren in 3 stappen

Je ‘Over mij’ pagina is vaak de laatste pagina die mensen nog even checken voordat ze besluiten om klant bij je te worden. Deze pagina wordt vaak verward met een ‘Dit doe ik’ pagina. En dat is grappig, want alles wat je doet staat als het goed is heel duidelijk beschreven op je ‘dienstenpagina’s’ (die noem ik ook wel ‘salespagina’s). Je ‘Over mij’ pagina mag daarom echt over jou gaan. Je schrijft hier puur om klanten de mogelijkheid te geven om nader kennis met je te maken. Je kunt er ook vanuit gaan dat de mensen die dit lezen echt wel overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde. Het is nu dus alleen nog de vraag: ben je wel leuk genoeg? En kom je wel ‘echt’ over?

Je ‘Over mij’ pagina verbeteren:

Stap 1 | Praat niet over je werkwijze

Controleer je pagina allereerst op de aanwezigheid van je diensten en commerciële uitingen. Vertel je hóe je mensen helpt? Dan mag je dit schrappen van je pagina. Vertel je over je werkwijze en hoe je dingen aanpakt? Ook dat mag je van deze pagina verwijderen. Het voegt op dit punt niets toe aan het aankoopproces.

Wil je op je ‘Over mij’ pagina toch heel graag vertellen wat je doet? Gebruik hiervoor dan een korte pitch van maximaal twee zinnen. Deze twee zinnen zet je bovenaan je pagina als introductie en moet bevatten: wie je bent, wat je oplost en voor wie. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben Marie en ik help moeders met jonge kinderen van hun chronische hoofdpijn af, waardoor ze weer energie hebben om de dag door te komen en weer oprechte aandacht hebben voor hun kroost.’

Stap 2 | Vertel over hoe jij bent gekomen waar je nu bent

Het is belangrijk dat je mensen meeneemt in jóuw verhaal. Dit is belangrijk als jij zelf jouw lievelingsklant bent, maar ook als je een heel andere klant hebt. Voor veel coaches en therapeuten geldt echter dat zij zelf precies hun lievelingsklant zijn. Dan wil je hen natuurlijk precies laten weten hoe jij bent gekomen waar jij nu bent. Wat heb je meegemaakt en is herkenbaar voor jouw klant? Wat heb je gedaan om je leven te veranderen en op welk moment? Hierin moet jouw klant zich meteen herkennen. Allemaal met als doel om hen een beetje jaloers te maken: zij moeten willen wat jij voor jezelf hebt gecreëerd.

Wanneer jij níet je eigen lievelingsklant bent, dan is het ook heel slim om iets over ‘jouw reis als ondernemer’ te vertellen. Hiermee laat je zien dat je gedreven bent, dat jij veel waarde hecht aan jouw bedrijf en dat je hierdoor mensen kunt helpen. Geef je potentiële klanten dus in beide gevallen een kijkje in jouw ondernemersreis.

Stap 3 | Laat je in de ogen kijken

Plaats een foto van jezelf waar je recht in de camera kijkt. Dat maakt dat mensen makkelijker een connectie met je ‘voelen’. Het nemen van een aankoopbesluit gebeurt voor meer dan 90% op basis van gevoel. Door jezelf door middel van een foto te laten zíen speel je in op dit gevoel.

Hulp nodig om de juiste woorden te vinden voor je ‘Over mij’ pagina?

Meld je dan nu aan voor mijn individuele workshop ‘Een Krachtige Over mij pagina schrijven‘. Met de kortingscode KRACHTIGEOMP krijg je tijdelijk een mega korting van € 48,-!

 

 

 

 

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next