Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Jouw teksten zijn je probleem helemaal niet

Loop je steeds vast met je webteksten

Jouw teksten zijn je probleem helemaal niet

Veruit de meeste therapeuten en coaches die mij om hulp hebben gevraagd bij het maken van hun teksten, zitten grofweg met deze twee problemen:

1. Ze hebben ’teveel’ wat ze willen vertellen omdat ze niet willen weten hoe ze hun klanten moeten overtuigen van hun meerwaarde
2. Ze vertellen zoveel over zichzelf, methodieken en ervaring, dat ze niet ’to the point’ komen en dus de plank mis slaan.

Gevolg: ze blijven maar zoeken naar de juiste woorden en krijgen daardoor niets uit hun vingers.

Het komt er in alle gevallen op neer dat je verhaal niet helder is. Wat is nu eigenlijk je boodschap? Wat wil je bereiken? Als je dát helder hebt, dan voel je de behoefte niet meer om zoveel mogelijk informatie in één tekst te proppen. Of juist het tegenovergestelde: je hoeft je dan niet meer af te vragen wat je allemaal op moet schrijven. Je boodschap is dan namelijk glashelder.

De enige uitdaging die je dan nog hebt is het vinden van de juiste woorden?.

En wist je dat dat laatste vanzelf gebeurt? De juiste woorden vinden? Als je jouw verhaal en je boodschap helder hebt en gaat schrijven vanuit je hart, dan komen de juiste woorden altijd.

Probeer maar eens. Wat wil je nou vertellen? Aan wie?
Cut the crap. What’s your point?

Schrijf vanuit je hart! ❤️
Succes!
?

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next