Kennismakingsaanbieding | laat mij 3 blogs voor je schrijven!

Tijdelijke actie: € 99,- excl. btw (€ 119,79 incl. btw)

πŸ“… Na je aanmelding ontvang je jouw 3 blogs met uiterlijk 5 werkdagen op het mailadres waarmee je je aanmeldt.Β 

Bestel je 3 blogs! πŸŽ‰πŸ€©

Door je aan te melden doe je afstand van de wettelijke bedenktermijn vanwege de 5 werkdagen levertijd van je teksten. Zodra jouw betaling binnen is plan ik het schrijven van jouw blogs meteen in.Β 

"Ik zocht iemand die mijn websiteteksten kon schrijven in mijn taal. En dat kan Linda als de beste! Linda is heel fijn om mee samen te werken, ze heeft aan een paar woorden genoeg en schakelt lekker snel. Absolute aanrader!"

Rianne van der Stoep, Kern Jezelf

Ik zocht iemand die mijn websiteteksten kon schrijven in mijn taal. En dat kan Linda als de beste! Linda is heel fijn om mee samen te werken, ze heeft aan een paar woorden genoeg en schakelt lekker snel. Absolute aanrader!

Rianne, Kern Jezelf

Wat is dit gaaf. Een tekst aangeleverd en zo aangepast dat het meteen aanspreekt. Helemaal raak! Daarnaast een vlotte en positieve reactie. Echt een aanrader.

Freya Boersma

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Charissa Kruisenga

β€œWe hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”

Raymond Hartemink

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen πŸ™‚

Kim, Studio Authenticiteit

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Anja van Bokhorst, Hormoon Coach Praktijk

Een ontzettend leerzame en leuke workshop mogen volgen bij Linda. Erg veel geleerd en goede feedback mogen ontvangen. Ik raad iedereen die met het schrijven van teksten en/of blogs bezig is een workshop van Linda aan!

Laurien Honing-Broenland

Wat een toffe workshop! Zo fijn dat het live en echt interactief was in plaats van een bandje. Linda legt duidelijk en goed uit wat ze wil overbrengen. Leuke energie en neemt de tijd voor je vragen. Dikke aanrader!

Roos L.

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

Nanda Dickman

Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeΓ«n en de wekelijkse call was erg prettig. Ik schreef al prima, met Linda is het een stuk beter geworden.

Marion Christianen, Kracht&Verbinding voor je Lichaam&Geest

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ilonka Kuipers, Innermoments

Ik heb een leuke en praktische workshop bij Linda gevolgd. Makkelijk voor een leek om te volgen. De informatie is eenvoudig toe te verwerken op je website. Verder vind ik het fijn dat Linda gelijk to the point komt. Kortom erg fijn! Dank je wel Linda.

Massagepraktijk Marlies