Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Klanten krijgen via de reguliere zorg? Maak het jezelf makkelijk!

Klanten krijgen via de reguliere zorg? Maak het jezelf makkelijk!

Klanten krijgen via de reguliere zorg? Maak het jezelf makkelijk!

Als ondernemer in de complementaire zorg weet je als geen ander dat het bereiken van klanten een van de grootste uitdagingen is. De keuzemogelijkheden en de concurrentie worden steeds groter en het is mega lastig om op te vallen en potentiële klanten te bereiken. Het is daarom extra belangrijk om creatief te zijn in onze teksten en content(marketing) uitingen.

Maar wat nou als je ook een beetje van jouw kostbare tijd zou besteden aan webteksten en social media posts voor de reguliere zorg? Zodat huisartsen en specialisten jouw praktijk leren kennen en hun patiënten naar je kunnen doorsturen? Hoeveel gemak zou dit jou uiteindelijk opleveren?

Kloof tussen de reguliere en complementaire/ alternatieve zorg

Wanneer jij reguliere zorgprofessionals kan overtuigen van jouw waarde voor hun patiënten én voor het behandeltraject waar iemand inzit, dan zet je jezelf op de kaart.

3 Tips om ‘in beeld te komen’ bij reguliere zorgverleners

Het bereiken van zorgprofessionals en organisaties in de gezondheidszorg kan helpen om meer patiënten te bereiken en de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van je praktijk te vergroten. Hieronder vind je 3 tips om jouw zakelijke klanten (B2B / Business 2 Business) te bereiken!

Identificeer jouw doelgroep en pas je communicatie zoals teksten en social media posts aan.

Zorgorganisaties hebben andere informatie nodig dan consumenten (B2C / Business 2 Consumer). Voordat je begint met het benaderen van zorgprofessionals en organisaties, is het belangrijk om jouw doelgroep te identificeren en hun behoeften en uitdagingen te begrijpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat huisartsen behoefte hebben aan meer informatie over de effectiviteit en veiligheid van complementaire zorg, terwijl specialisten in ziekenhuis meer geïnteresseerd zouden kunnen zijn in samenwerkingen en interdisciplinair overleg.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om je af te vragen via welke kanalen jij een huisarts, gezondheidscentrum, verloskundigenpraktijk, etc,. het beste kunt bereiken. Je wilt niet dat jouw consumenten klanten met zakelijke berichten geconfronteerd worden en andersom. Belangrijk dus om hier goed over na te denken. Misschien ga je LinkedIn wel gebruiken, of maak je een tweede Instagram account voor huisartsen die in een privétijd zitten te scrollen…

Gebruik educatieve content en geef praktische tips

Zorgprofessionals en organisaties in de gezondheidszorg hebben vaak beperkte kennis over complementaire zorg en de verschillende mogelijkheden. Door educatieve content te creëren zoals blogs, whitepapers en webinars, kan je hen voorzien van praktische informatie en tips. Ook het delen van succesverhalen en casestudies kunnen helpen om de effectiviteit en meerwaarde van jouw diensten te onderbouwen.

Tip: Ook voor promotie richting jouw potentiële zakelijke klanten zijn reviews heel belangrijk!

Combineer informatie met materialen die men ‘kan gebruiken’

Wanneer je een arts of specialist zo ver krijgt om jouw informatie door te lezen of persoonlijk met elkaar te spreken, dan is het belangrijk dat je ook ‘iets achterlaat’ wat bruikbaar is. Als iemand mogelijkheden ziet in een samenwerking, dan is het belangrijk om actie aan te moedigen. Zorg daarom altijd dat er een flyer, visitekaartje of poster is die iemand kan downloaden of openen in PDF, of voeg een uitgeprinte versie uit als je een papieren brief stuurt.

Hulp nodig om binnen te komen bij de huisarts of een andere zorgverlener?

Ik help je graag op weg met het schrijven van krachtige teksten die indruk maken op professionals in de reguliere zorg. Kijk op deze pagina voor meer informatie!

 

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!