Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Kort en bondig schrijven. 3 Tips!

3 tips voor bondige teksten

Kort en bondig schrijven. 3 Tips!

Wil je teveel vertellen op je website? Hier zijn 3 tips voor bondige teksten.⠀

? Tip 1 | Bedenk van te voren wat jouw kernboodschap is

Houd je klant in gedachten. Cliché maar echt cruciaal. Als je vanuit jezelf schrijft blijf je tegen hetzelfde probleem aanlopen, namelijk: dat je teveel of irrelevante zaken wilt vertellen. Als je je verplaatst naar je klant, dan wordt het veel makkelijker om te bepalen wat noodzakelijk is om te vertellen. Alles wat niet noodzakelijk is kun je schrappen.⠀

? Tip 2 | De tussenkoppen moeten jouw tekst samenvatten

Zorg ervoor dat jouw tekst samen wordt gevat door de titel en de tussenkoppen. Wanneer iemand alleen de titel en de koppen zou ‘scannen’, dan moet duidelijk zijn wat jij te bieden hebt en waarom jouw praktijk de beste keuze is.

? Tip 3 | Houd de ‘pijn’ van je klant in gedachten. Schrijf vóór je klant!

Focus op de ‘pijn’ van je klant. Wat ga je voor je klant oplossen? Belangrijk is om te benadrukken wat je precies voor je klant kan doen. Bij voorkeur doe je dat in ‘puntenlijstjes’, om lekker overzichtelijk te maken wat men bij jou kan halen. ⠀

SUCCES!?

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next