Meteen naar de inhoud

(individueel)

Krachtige Teksten Advies & Inspiratie Sessie (45 min.)

Loop je vast met het schrijven van je webteksten? Kun je de juiste woorden niet vinden? Heb je geen idee hoe je jouw pagina's het beste kunt opbouwen? Vind je het moeilijk om te bepalen 'wat je precies moet schrijven?

Je bent onlangs gestart met je eigen praktijk in de complementaire of alternatieve zorg, of je bent werkzaam als spiritueel therapeut. Je bent vol goede moed aan de slag gegaan met het opzetten van je praktijk, en daar hoort een mooie website bij. Die heb je ook alvast gefixt! Althans, de website zelf dan… want ‘wat je er precies op moet zetten’, dat blijkt toch nog wel een dingetje. 

Je hebt inmiddels al meerdere pogingen gedaan om je webteksten te schrijven, maar zonder succes. Misschien hebben deze pogingen tot op heden vooral ‘in je hoofd’ plaatsgevonden… en ben je nog helemaal niet op het punt gekomen dat er überhaupt iets op papier staat. 

Misschien heb je wel ‘iets’ op papier, maar het is gewoon niet wat het moet zijn. Het klopt nog niet. Het is te lang, te kort, onduidelijk, of het is ‘meer van hetzelfde’, terwijl jij je juist zo graag wilt onderscheiden in jouw werkveld.

Je merkt dat je energie level snel omlaag gaat door je eigen gestaar en geworstel met je teksten. Je wilt zo graag verder komen in dit proces en je website live zetten. Kon er maar even iemand met je meekijken, meedenken en je nét die vragen stellen die ervoor zorgen dat jij jouw verhaal helemaal scherp krijgt én onder woorden kunt brengen. 

 

Mijn kracht ligt in het eenvoudig, helder en krachtig maken van je teksten. Ik help je te kijken vanuit jouw klanten en ik doe concrete suggesties om je verder te helpen.

Je bent er eigenlijk gewoon helemaal klaar mee en je beleeft totaal geen plezier meer aan het schrijven van je webteksten. Je baalt ervan, maar het moet toch een keertje af… Alleen voor jou was dat moment liever gisteren dan vandaag. Je hebt hulp nodig, iemand die je op weg helpt op een concrete, praktische manier zodat jij écht verder kunt met het schrijven van je webteksten.

Ben jij dit? ☝️

Boek dan een Webteksten Advies Sessie bij KrachtigeTeksten.nl! Met dit ene uur bespaar jij jezelf enorm veel gedoe, geworstel en frustratie!

Tijdens deze advies sessie: 

Tip: zorg dat je voor het schrijven van je webteksten jouw doelgroep goed kent en jouw aanbod helder is voor jezelf.

Dat maakt het vele malen makkelijker om krachtige webteksten te schrijven.

Hoe werkt zo'n sessie precies?

Deze sessie vindt plaats via Zoom (individueel). 

Ik vraag je om jouw hulpvraag of ‘eigen creaties’ enkele dagen voor onze afspraak naar mij te mailen. Dan kan ik me goed voorbereiden. Tijdens de sessie help ik je verder met jouw hulpvraag, nemen we de betreffende tekst(en) door óf ik laat me verrassen en jij brengt tijdens de afspraken andere vragen in. 

Ik ben er voor jou, om je écht verder te helpen met je webteksten. Met het wereldkundig maken van jouw business. 

Linda Noijens - herfst

Mijn kracht

Ik stel de juiste vragen (soms heel vervelend…) en kijk vanuit de ogen van je klant. Hierdoor kan ik je suggesties doen voor je teksten waar je zelf niet op zou komen. Jij zit er te diep ‘in’. Ik zoom even voor jou uit. Daarnaast kan ik makkelijk schrijven en mooie zinnen maken. Je kunt tijdens deze sessie natuurlijk meeschrijven zodat je er niet meer zo diep over hoeft na te denken!

Praktische informatie

📅 op afspraak (Na je aanmelding ontvang je de link naar mijn agenda waar jij jouw afspraak zelf kunt inplannen)
⏰ duur: 45 minuten
📍 Online, via Zoom
💶 89,00
(excl. btw)

🎁 Advies- en feedbackronde voor de teksten die behandeld zijn in deze sessie (tot 5 werkdagen na je sessie)

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

Veelgestelde vragen

Je kan meestal binnen een werkweek terecht. Vaak zelfs de volgende dag al. 

Na je aanmelding ontvang je van mij de link naar mijn agenda waar je jouw afspraak kunt inplannen. Je kan de afspraak tot maximaal 21 dagen in de toekomst plannen. 

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops bij haar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”