Meteen naar de inhoud

30-Dagen Krachtige Teksten & Content Support (LITE)

Met Krachtige Teksten & Content Support kun jij rekenen op feedback, advies en concrete hulp bij al je teksten. Gedurende de hele maand!

Wanneer je als ondernemer best met regelmaat een leuk blog zou willen plaatsen of een nieuwsbrief zou willen versturen, maar je krijgt het gewoon niet uit je vingers, dan kan dat behoorlijk belemmerend werken. En dat is simpelweg zonde. Een gemiste kans!

Wat houdt Krachtige Teksten & Content Support precies in?

Wil je nooit meer twijfelen over:

👉 Wat je moet schrijven
👉 Of jouw tekst wel professioneel overkomt
👉 Hoe je je tekst het beste kunt opbouwen
👉 Of jouw boodschap wel overkomt
👉 Of jouw tekst niet te lang, te kort, te rommelig, te wollig, te vaag of te commercieel is
👉 Welke zoektermen moet je verwerken in je tekst om beter gevonden te worden
👉 Hoe je datgene wat je in je hoofd hebt op digitaal papier gaat krijgen

Ben je ondernemer en heb je een tof bedrijf en een goed verhaal, maar twijfel jij regelmatig over je webteksten of social media posts?

Linda Noijens - herfst

Maak dan gebruik van 30-Dagen Krachtige Teksten & Content Support (LITE)

Jouw Persoonlijke Advies- en Supportlijn voor AL je teksten!

Praktische informatie

📅 Dit programma start zodra jij je aanmeldt. Je kan dezelfde werkdag nog rekenen op mijn hulp!
⏰ Dit programma duurt 30 dagen. 
📍 Online, via Zoom en via e-mail.
💶 159,00 excl. btw 
 

(192,39 incl. btw)

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

Veelgestelde vragen

Je kan direct na je aanmelding rekenen op mijn hulp (gedurende 30 dagen) 

Je klikt op een van de knoppen om je aan te melden. Je krijgt na jouw aanmelding een mail met de bevestiging van je aanmelding en de link naar mijn agenda. Daar kun je als je wilt jouw twee Zoom-calls (30 min.) alvast inplannen.

Ook vind je in deze mail alle praktische informatie omtrent het aanleveren van teksten voor feedback en advies, en alle informatie over de live Q&A’s

Ja, maar dan moet je je later aanmelden. Jouw 30 dagen Krachtige Teksten & Content Support gaan in op het moment dat je je aanmeldt. 

Nee, de Q&A’s worden omwille van de privacy van de deelnemers niet opgenomen.

 

Voor alle ondernemers die niet per se behoefte hebben aan wekelijkse coaching, maar wel regelmatig willen kunnen sparren of advies en feedback willen op hun teksten en content.

Nee, maar ik geef je wel mijn feedback en advies. Soms doe ik dat in Word dmv ‘Word wijzigingen bijhouden’, en soms doe ik dat in een video. Eventuele spelfouten die ik tegenkom haal ik er natuurlijk voor je uit!

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”