Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Kun je niet schríjven, of kun je niet spéllen?

Kun je niet schrijven of niet spellen

Kun je niet schríjven, of kun je niet spéllen?

Het wel of niet kunnen schrijven van een tekst, hangt niet samen met spelling en grammatica. Het onder woorden kunnen brengen van een boodschap, verhaal of idee is veel belangrijker dan d’tjes en t’tjes en korte ei’s en lange ij’s. Er is namelijk níemand met een probleem, die tegen de oplossing zegt ‘laat maar zitten, want het is fout gespeld’.

De nekharen van menig tekstschrijver zullen intussen wel recht overeind staan?. Snap ik. En eerlijk; ik ben natuurlijk ook voorstander van correcte spelling (zeker als ik mijn tekstschrijver-pet opzet!!). Maar als schrijfcoach zeg ik: spelling boeit níet als het je weerhoudt van het schrijven van jouw verhaal. Als je spellen lastig vindt, dan wil dat niet zeggen dat je een slechte tekst maakt. Als je tekst spelfouten bevat, wil dat niet zeggen dat geen ster bent in jouw vak.

Mijn boodschap is dus: schrijf! En is jouw kennis van spelling en grammatica beperkt of gewoon slecht? Laat dat je niet tegenhouden om de inhoud onder woorden te brengen. Er is altijd wel iemand die jouw teksten kan controleren op spelling. Er is niemand die jouw verhaal zo krachtig kan vertellen als jijzelf ?.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next