Meteen naar de inhoud

schrijfworkshops voor ondernemers die zelf hun webteksten en blogs willen kunnen schrijven. 

Over mij

Pijl 4-cutout

Over mij

Mijn naam is Linda Noijens en ik help ondernemers die al een tijd worstelen met hun webteksten om hun missie en diensten onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten. Dat doe ik door het geven van content coaching en (video)workshops. 

Het maakt me ongelooflijk blij als ik andere ondernemers kan helpen bij het bouwen aan hun bedrijf en met het realiseren van meer klanten door goede teksten. Ik ga daarom met veel enthousiasme en een berg energie mijn workshops in. Óók mensen die niet zo staan te springen om met hun teksten aan de slag te gaan, hebben na een workshop met mij krachtige webteksten 😁. 

In 2015 begon ik voor mezelf als ZZP’er in de rol van online marketing adviseur. Steeds vaker rolde ik in opdrachten waarbij copywriting en SEO (zoekmachine-optimalisatie) een onderdeel waren van de opdracht. Lekker veelzijdig en fantastisch leuk om te doen! Het kwam namelijk niet alleen meer neer op het schrijven van teksten óf online marketing: het betekende dat ik ondernemers ging helpen om hun verhaal boven tafel te krijgen en hen vervolgens ook hielp om deze te vertalen naar krachtige teksten. En dát bleek heel goed bij mij te passen!

In 2017 richtte ik daarom KrachtigeTeksten.nl op. Hier ging ik helemaal los, want ik kon een stuk online marketing combineren met copywriting én SEO. Te gék! 🤩

Sinds 2020 geef ik ook workshops copywriting, speciaal voor coaches en therapeuten die hun dienstverlening, missie en identiteit willen vertalen naar krachtige webteksten. 

Door mijn energie en ‘zin in mijn werk’ uitstraling krijgen mensen die nooit inspiratie kunnen vinden of nooit zin hebben om te schrijven, zelfs zin om te schrijven!

Ik krijg energie van vernieuwing. Iedere opdracht, iedere klant en elke nieuwe vraag zet mij 'aan'. 

Ik ben niet te stoppen als ik een doel voor ogen heb waar ik in geloof. Al moet ik op mijn kop de klok rond.

"Education is not the filling of a pail, it's the lighting of a fire" - William Butler Yeats ​

Mijn favoriete quote!

Linda Noijens - herfst

Meer over mij persoonlijk 🙂

Wil jij je eigen webteksten schrijven? En wil je dat jouw webteksten nieuwe klanten gaan opleveren?

Ik deel ook veel tips op Instagram!