Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Meer klanten binnenhalen via je je website? Kijk eerst eens naar je teksten

Meer klanten binnenhalen via je je website? Kijk eerst eens naar je teksten

Hoe lekker zou het zijn als klanten jouw praktijk gewoon in de zoekmachines zouden vinden? Dat je geen marketing hoeft te doen en geen dure advertenties hoeft te kopen? Wanneer je als ondernemer meer klanten via je website wilt binnenhalen, dan adviseer ik om eerst eens goed naar je webteksten te kijken voordat je allerlei dure marketingtools gaat inzetten.

Waarom eerst naar je webteksten kijken?

Je webteksten zijn vaak het laaghangende fruit als het gaat om een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Natuurlijk moeten er ook een aantal technische zaken op orde zijn, maar over het algemeen valt er veel winst te behalen met het optimaliseren van je teksten. Bovendien: wanneer je dure marketingtools inzet om mensen naar je website te trekken, en vervolgens komen ze op een pagina waar een slecht verhaal staat…. dan is dat behoorlijk zonde van je investering! ?

Welke punten moet je dan op letten?

Wanneer je jouw vindbaarheid in de zoekmachines wilt verbeteren, dan is het allereerst van belang dat je iedere tekst focust op slechts één zoekterm. Het is dus belangrijk om van te voren vast te stellen op welke zoektermen jij jouw praktijk goed vindbaar wil maken. Verder is het van belang dat je je teksten goed opbouwt en opmaakt. Ik heb eerder twee handige blogs geschreven:

Het voordeel van je webteksten aanpassen: je kunt het zelf doen!

Het grootste voordeel van het optimaliseren van je website teksten, is dat je dit helemaal zelf kunt doen. Je hebt er geen dure webbouwer voor nodig. Het zijn vooral tekstuele zaken en dingen in de opmaak, en dus kun je dus eenvoudig zelf aanpassen.

Hulp nodig met het schrijven en optimaliseren van je webteksten?

Lukt het je toch niet om je teksten te verbeteren en om nieuwe klanten naar je website te trekken? Laat mij je dan helpen. Ik geef regelmatig gratis online (live) trainingen over het schrijven van webteksten en over bloggen. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Je kunt ook mijn gratis stappenplan voor sterke webteksten downloaden.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next