Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Meer klanten in je praktijk?

Meer klanten in je praktijk?

Meer klanten in je praktijk? Zorg voor een goed verhaal op je website. Maar hoe doe je dat? ?. Want er valt zoveel te vertellen! Je diensten zijn misschien ‘uniek’, je hebt misschien wel 26 certificaten of diploma’s en je zet veelbelovende of ‘bewezen methodes’ in. Maar is dat écht wat je klant wil weten? Is dat écht waar jouw potentiële klanten op zitten te wachten? ⠀

Check na het schrijven van je webteksten altijd even de volgende punten:⠀

✅ Is de meerwaarde van jouw praktijk en jouw kennis duidelijk voor je klanten?⠀
✅ Vertel je zélf hoe goed je bent? Of laat je anderen vertellen wat een traject met jou heeft opgeleverd? Heb je reviews ingezet?⠀
✅ De meeste (oriënterende) potentiële klanten lezen niet je hele site. Zijn je pagina’s overzichtelijk en duidelijk? Ook voor mensen die niet lezen? (denk aan koppen en blokken). ⠀

ℹ️ Je kunt het gratis stappenplan ? gebruiken om aan de slag te gaan met je teksten.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next