Meteen naar de inhoud

Mini-workshop (60 min.)

'Webtekst in een uur'

Ik help je bij het schrijven van één van jouw webteksten. Jíj bepaalt uiteraard wélke tekst je wilt schrijven. Aan het einde van deze workshop wéét jij hoe je te werk moet gaan bij het schrijven van webteksten én heb jij een krachtige basis webtekst liggen. 

Na jouw aanmelding ontvang je een e-mail met de bevestiging en een link naar mijn agenda. Je kunt jouw afspraak dus direct inplannen. Meestal kun je jouw afspraak binnen enkele werkdagen inplannen. 

Linda Noijens - KrachtigeTeksten.nl

Worstel je met je webteksten?

Heb je een nieuwe website of ben je die aan het maken? Dan wil je natuurlijk van start met krachtige webteksten waar je klanten direct dol enthousiast van worden! 🤩

Maar telkens als je ervoor gaat zitten breekt het zweet je uit en zakt de moed je in de schoenen. Hoe bouw je zo’n pagina nou precies op? En wat moet je schrijven? Hoe vertel je jouw klanten wat jouw diensten inhouden en wat het resultaat zal zijn?

In deze webtekst workshop leer je hoe je krachtige webteksten schrijft die helemaal passen bij jou en jouw bedrijf, én waarmee je de juiste indruk maakt op potentiële klanten. 

In de Mini-workshop 'Webtekst in een uur' leer je:​

Linda Noijens - herfst

Wil je zelf aan de slag met je webteksten? 
Volg dan mijn praktische workshop 'Webtekst in een uur'

Voor wie?

Deze workshop is voor zelfstandig ondernemers die:

Geen abonnement, langdurig traject of ingewikkelde constructies: je volgt deze workshop op een moment naar keuze. Wil je nog een sessie? Dan boek je er simpelweg een sessie bij. Geen vaste kosten of verplichte vervolgsessies.

Veelgestelde vragen over de schrijfworkshop 'Webtekst in een uur'

Ja! Deze workshop is geschikt voor als je al een basis hebt, maar is ook heel geschikt als je nog bij ‘0’ moet beginnen. 

Nee, deze workshop is echt voor één persoon. Wil je met z’n tweetjes of met een groepje deelnemen aan deze workshop, dan maak ik graag een workshop op maat voor jullie. Neem in dat geval even contact op via linda@KrachtigeTeksten.nl. 

Nee, dit is een live workshop die persoonlijk aan jou gegeven wordt via Zoom. Omdat het een persoonlijke workshop is is het niet mogelijk om deze terug te kijken. De workshop wordt ook niet opgenomen. 

Na jouw aanmelding krijg je van mij een e-mail met de link naar mijn agenda. Hierin plan je eenvoudig jouw mini-workshop in. Deze komt dan direct in mijn agenda te staan en we krijgen allebei een automatische mail met de Zoom-link.