Meteen naar de inhoud

Mini-Workshop: zelf Krachtige Basis Webteksten schrijven – Opbouw en Inhoud van A tot Z

Tijdens deze DIY Mini-Workshop neem ik je stap voor stap mee in het schrijven van je basis webteksten: homepage, 'over mij' en je dienstenpagina's (aanbod).

Ga jij binnenkort je eigen praktijk in de complementaire zorg of spirituele coaching starten? Dan heb je een kneitergoede website nodig waarmee je je onderscheidt van al je conculega’s.

Praktische informatie

📅 Donderdag 6 april, 10.00 – 12.00
📍 Online
💶 Investering: slechts 25,- (excl. btw)
🎁 Incl. advies- en feedbackronde voor je homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina.

Deze Mini-Workshop 'Zelf je basis webteksten schrijven' is voor jou als:

KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens

Copywriter (gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie) en online marketing- & communicatie adviseur. 

Na 15 jaar in de online marketing en (corporate) communicatie gewerkt te hebben startte ik in 2015 mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl. In eerste instantie ging ik vooral aan de slag als online marketing adviseur en copywriter voor het MKB, later specialiseerde ik me in ‘krachtig online positioneren’ en contentmarketing voor startende ondernemers in de complementaire zorg en spirituele coaching. 

Het leukste vind ik om te werken met ondernemers met een beroep dat lastig in woorden is uit te drukken. Voor mij dus een uitdagende en heel boeiende doelgroep, want ik word vreselijk enthousiast als ik iemand kan helpen om van iets ‘ongrijpbaars’ of ‘zweverigs’, een krachtige en concrete tekst te maken!

Ik schrijf niet vóór je, maar ik help je jouw verhaal onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige teksten waar jouw klanten laaiend enthousiast van worden!

 

Mini-Workshop: zelf Krachtige Basis Webteksten schrijven – Opbouw en Inhoud van A tot Z

Donderdag 6 april 2023, 10.00 uur

Voor slechts 25,00

Voor ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg of op het gebied van spirituele coaching, die op weg geholpen willen worden met hun webteksten omdat ze het lastig vinden om hun missie en diensten onder woorden te brengen.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Ik ben zo blij dat ik Linda ben tegenkomen. Door haar prettige manier van feedback geven, heb ik zoveel geleerd over hoe je een goede webtekst opstelt. Mijn site moet nog live gaan, maar ik kan inmiddels niet meer wachten totdat dat gaat gebeuren. Zij geeft je precies dat duwtje in je rug, waardoor je ontdekt dat je veel kan, dan dat je zelf dacht. Dank je wel Linda! Ik kan het niet genoeg blijven zeggen.

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Wees eens heel eerlijk: hoe lang ben je al met je webteksten bezig? Of hoe lang zie je er al tegenop om te beginnen met schrijven?

Als jij vindt dat je lang genoeg geworsteld hebt… laat mij je dan helpen, dan zijn je teksten binnenkort écht KLAAR!

Veelgestelde vragen

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Nee je hoeft zeker niet opnieuw te beginnen. Als je wilt neem je jouw bestaande teksten als uitgangspunt. 

Dat kan, maar dat hoeft niet. Je kunt de replay van deze workshop tot 14 dagen na de workshop terugkijken. 

Nee! Dat blijft gratis. Je mag er zo lang in blijven als je wilt. 

Je kan mij altijd een mail sturen op linda@krachtigeteksten.nl, of je kunt contact opnemen via het contactformulier op mijn website. 

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

Ik ben zo blij dat ik Linda ben tegenkomen. Door haar prettige manier van feedback geven, heb ik zoveel geleerd over hoe je een goede webtekst opstelt. Mijn site moet nog live gaan, maar ik kan inmiddels niet meer wachten totdat dat gaat gebeuren. Zij geeft je precies dat duwtje in je rug, waardoor je ontdekt dat je veel kan, dan dat je zelf dacht. Dank je wel Linda! Ik kan het niet genoeg blijven zeggen.

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops bij haar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”

Wil je zelf nog wat langer naar je beeldscherm staren... in de hoop dat er vanzelf krachtige webteksten op verschijnen?......

"Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen :)"

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken."