Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Nog steeds geen klanten via je website? Dít kun je doen!

Nog steeds geen klanten via je website

Nog steeds geen klanten via je website? Dít kun je doen!

Ben je coach of therapeut en heb je een eigen praktijk? Ben je vol goede moed begonnen maar valt het aantal klanten tegen? Wellicht had je de verwachting dat jouw website je meteen klanten op zou gaan leveren. Of dat ‘ie er in ieder geval voor zou zorgen dat er zich zo nu en dan iemand zou melden. Helaas is dit in veruit de meeste gevallen een illusie. Die nieuwe klanten komen niet zo gemakkelijk via je website binnen om twee redenen:

  1. jouw website moet eerst een goede positie in de zoekresultaten bemachtigen. Als jouw website niet getoond wordt in de zoekmachines kan simpelweg niemand je vinden.
  2. jouw webteksten moeten mensen verleiden om klant te worden. Áls mensen je praktijk vinden in de zoekmachines, of op een andere manier (bijvoorbeeld via social media), dan moeten potentiële klanten er natuurlijk wel super enthousiast van worden én in actie komen!

Wat je kunt doen om te zorgen dat er wel meer klanten via je website binnenkomen:

Webteksten schrijven voor jóuw doelgroep en niet voor de hele wereld

Dit geldt voor jouw gewone website teksten zoals je homepage en je dienstenpagina’s (salespagina’s), maar ook voor je blogs. Wanneer jij schrijft over onderwerpen die relevant zijn voor jouw doelgroep, dan maak je de kans vele malen groter om online gevonden te worden. Je kunt je dus afvragen: op welke zoektermen wil ik nou gevonden worden? Dáar kun je vervolgens over gaan schrijven. Verplaats je bij het bepalen van de zoektermen in de klant. Deze zoekt hoogstwaarschijnlijk niet op de naam van een therapie of behandeling, maar op zijn of haar ‘pijn’ of behoefte.

Vervolgens is het belangrijk om jouw blogs informerend en relevant te houden voor je lezers. Dat betekent dat je er geen salespagina van wilt maken. Blogs zijn de ultieme kans en gelegenheid om jouw doelgroep te laten zien dat jij een specialist bent in jouw vakgebied. Dat jij veel weet over dit onderwerp en dat men daardoor bij jou aan het juiste adres is. Wanneer mensen je eenmaal kennen en weten wat jij voor ze kan betekenen, dan zal de drempel om contact met je op te nemen wanneer ze ‘koopklaar’ zijn heel laag zijn. Bloggen dus!

–> wil je beginnen met bloggen maar weet je niet goed hoe? Op maandag 17 januari geef ik om 19.00 uur een gratis webinar over ‘Beginnen met bloggen’. Meld je aan!

Zorg voor zichtbaarheid op jóuw onderwerp en vakgebied

Wanneer je schrijft over de juiste onderwerpen, dan is het belangrijk dat je deze verwerkt in verschillende soorten teksten. Denk aan de eerdergenoemde blogs, maar ook op je social media én je online profielen. Een eenduidig beeld waarin jij jezelf goed profileert is erg belangrijk en bepaalt voor een groot deel hoe betrouwbaar je overkomt. Ook zorgt een sterk online profiel (en daarmee bedoel ik je social media beschrijvingen en bio, je vermelding op Google Mijn bedrijf, coachplatformen, vakplatformen, etc.) ervoor dat jouw neem sneller in verband wordt gebracht met jouw vak en vakgebied. Dit betekent dat jij jezelf hierin online sterker positioneert, wat zorgt voor een betere vindbaarheid.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!