Meteen naar de inhoud

KrachtigeTeksten.nl | Linda Noijens | Copywriter & Contentmarketing adviseur

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Ik help bedrijven en ondernemers in het MKB om hun missie, diensten en bedrijfsidentiteit te vertalen naar krachtige webteksten, blogs en content. Dat doe ik als copywriter en als contentmarketing adviseur/ coach. 

Wanneer ik een ondernemer heb kunnen helpen om weer ‘een stukje van de puzzel te kunnen leggen’, wanneer iemand zegt “dit had ik veel eerder moeten doen, ik heb mezelf er veel te lang blind op zitten staren”, dan is mijn dag helemaal goed!😃

Oprichting in 2015

Na bijna 15 jaar in de online marketing en communicatie te hebben gewerkt, besloot ik in 2015 om voor mezelf te starten als online marketingadviseur en SEO-copywriter (SEO = zoekmachine-optimalisatie. In al mijn opdrachten kwam één ding steeds terug: ‘het verhaal’ boven tafel zien te krijgen en deze vertalen naar krachtige teksten, campagnes en content. Omdat ik hier enorm veel energie uit haalde en veel interessante ondernemers leerde kennen, richtte ik in 2017 Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl op. Ik besloot me helemaal toe te leggen op copywriting (SEO-copywriting om precies te zijn).

“Super divers en je leert een hoop!”

Vanuit Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl heb ik voor nagenoeg alle branches en alle soorten bedrijven geschreven. Van multinationals tot de locale hovenier en van holistisch therapeut tot IT-bedrijf. ALLES. Ja, bijna wel 🤔 geloof ik. 

Copywriting én Krachtige Teksten & Content Support

Sinds 2020 begeleid ik ook ondernemers op het gebied van copywriting en ‘het boven water krijgen van hun verhaal’. Enorm inspirerend om te doen! Ik schrijf daarnaast nog een aantal uur per week en ik doe de volledige SEO en eindredactie van alle teksten die opgeleverd worden door KrachtigeTeksten.nl.

Voor het creatieve schrijfwerk werk ik inmiddels samen met een aantal fantastische en gemotiveerde tekstschrijvers die zich kunnen vinden in de KrachtigeTeksten.nl standaarden en mijn missie en visie. 

Mijn missie: ondernemers INSPIREREN, VERTROUWEN GEVEN en CONCREET HELPEN waardoor ze vanuit FUN krachtige webteksten DURVEN schrijven waarmee zij zich ONDERSCHEIDEN in de markt.

Online marketing achtergrond in combinatie met inlevingsvermogen en doortastendheid 

Mijn klanten waarderen mij om mijn doortastende en objectieve benadering. Het zit in mijn aard om dingen ‘van een afstandje te bekijken’. Dit komt goed van pas, want mijn klanten zitten ‘er middenin’. Zij zien hun business vaak alleen vanuit zichzelf en zijn niet in staat om (helder) vanuit hun doelgroep te kijken. Bovendien ben ik niet bang om scherpe vragen te stellen en iemand uit te dagen om iets vanuit een andere optiek te benaderen.

Mijn visie: Ondernemers helpen om hun VERHAAL, hun PERSOONLIJKHEID en hun EXPERTISE in te zetten om meer klanten te bereiken die bij hen passen. 

Linda Noijens - herfst
Hondjes

Als copywriter vanuit KrachtigeTeksten.nl heb ik voor nagenoeg alle branches geschreven: 

IT, persoonlijke verzorging, (hoger) onderwijs, coaches, reiki therapeuten, holistisch therapeuten, familieopstellers,  zakelijke dienstverlening, hoveniers, autobedrijven, spirituele  genezers, oogcentra, recruitmentbureaus, kapperszaken, sportindustrie, kindercoaches, psychologen, yoga docenten, meditatie experts, B&B’s en hotels, alternatieve geneeskunde, makelaarskantoren, gezondheidszorg, evenementenlocaties en -organisaties, retail en ook veel voor web- en marketingbureaus waarbij ik zorg dat een bureau een compleet product, een website inclusief de teksten, kan opleveren aan de klant. 

Kernwaarden

Met alle respect

Met respect voor jou en jouw kennis, je vakgebied en je klanten help ik je om tot de kern te komen. Door het stellen van scherpe vragen en door te denken vanuit jouw klant realiseren we samen krachtige webteksten en blogs waarmee jij jouw doelgroep écht raakt. 

Vanuit enthousiasme

Alle opdrachten die ik doe, doe ik met evenveel energie en enthousiasme. Ik werk aan jouw teksten alsof het de mijne zijn en ik ben pas blij als jij blij bent met het resultaat. Dit geldt natuurlijk ook voor mijn workshops en coaching. Ik ga voor maximaal resultaat door me maximaal voor jou in te zetten.

Altijd leren

Je bent nooit uitgeleerd. Daarom volg ik zelf regelmatig cursussen en workshops om mezelf op professioneel en persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen.
"Education is not the filling of a pail, it's the lighting of a fire" - William Butler Yeats

Hulp nodig met je webteksten of wil je professionele teksten laten schrijven?

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Al meerdere klanten blij gemaakt met de 'krachtige' maar ook zeer effectieve SEO-teksten van Linda! Klanten zijn zeer tevreden en hebben mede door middel van de teksten van Linda in combinatie met onze SEO-tools hun website naar een hoger niveau weten te tillen!

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂