Meteen naar de inhoud

krachtigeteksten.nl | Copywriter
voor webteksten en blogs

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl geef ik workshops aan therapeuten en coaches die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. Vaak is het ‘zweverige’ karakter van praktijken voor alternatieve therapie en spirituele coaching de reden dat deze ondernemers bij mij komen. Ze vinden het lastig om hun beroep te vertalen naar krachtige webteksten, blogs en social media berichten. En daar vlieg ik in! 🙂

Mijn kracht ligt vooral in het snel vinden van woorden, het vloeiend maken van zinnen en het aan elkaar plakken van onsamenhangende informatie op zó’n manier dat het jouw klant écht raakt. Kortom: ik los de wollige en zweverige nonsens waar je klanten echt geen chocolade van kunnen maken voor je op. 

Dit doe ik overigens niet vóór je maar mét je. En: op de meest vriendelijke manier, maar ik ben wel duidelijk en direct. Als ik mee zou gaan in alle ‘vage’ en ‘ongrijpbare’ dingen die mijn klanten noemen, dan help ik niemand :). 

Hoe het begon
In 2015 ben ik voor mezelf begonnen als freelance Online Marketing Adviseur en SEO-Copywriter (schrijven voor zoekmachines). In 2017 startte ik KrachtigeTeksten.nl. In eerste instantie deed ik alleen copywriting, maar al snel merkte ik dat ik het proces wat daaraan voorafgaat super leuk vind. En dat ik het geweldig vind om ondernemers te helpen om zélf hun teksten te creëren. Het resultaat is dan nog veel waardevoller: je werkt immers aan je eigen ontwikkeling én aan de ontwikkeling van je praktijk. 

De vervolgstap was logischerwijs om mijn copywriting-kennis te gaan overdragen aan ondernemers in de vorm van workshops. 

Hierbij zijn voor mij deze drie dingen super belangrijk: 

  • ondernemers mét schrijftalent leren hun talent optimaal te benutten.
  • ondernemers zónder schrijftalent leren hoe ze tóch krachtige teksten kunnen maken.
  • Ik denk niet vóór jou, ik wijs je in de juiste richting en help je om jouw verhaal boven tafel te krijgen en de juiste woorden te vinden. Hierdoor schrijf je écht zelf je teksten en daardoor vóélen ze ook echt van jou! 
Linda Noijens - herfst

Kernwaarden

Respectvol

Met respect voor jou en jouw kennis, je vakgebied en je klanten help ik je om tot de kern te komen. Ik heb begrip voor jouw standpunten en ideeën en sta ervoor dat het jóúw teksten worden. Maar; ik heb geen fluwelen handschoentjes. Ik ben direct en stel scherpe, lastige vragen. Want dát is waar ik je mee echt mee verder help.

Met enthousiasme en energie

Alle workshops die ik doe, doe ik met evenveel energie en enthousiasme. Ik bereid me voor, zorg dat ik uitgerust bent zodat ik genoeg breincapaciteit heb :-). Ik neem tussen iedere workshop pauze, zodat ik 100% zeker weet dat ik full focus met jou kan werken. Dit geldt overigens niet alleen voor de workshops, maar ook voor de live Q&A's en coaching gesprekken.

Ontwikkelen

Ik vind het belangrijk om mezelf ook te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te blijven leren. Als copywriter, als trainer en coach, als online marketing adviseur, als sportinstructeur en als persoon. Daarom volg ik zelf ook regelmatig cursussen om mijn kennis bij te spijkeren. Alleen zo kan ik mijn klanten de hoogste kwaliteit garanderen.

Naast mijn werk...

… ben ik moeder van 2 superleuke pubers en ben ik groepslesinstructeur op de sportschool. Ik geef Body Attack lessen (van Les Mills). Dat is een full body workout waarbij we met te gekke muziek zo’n 500 calorietjes verbranden. Verder ben ik gek op mijn chihuahua Lucy en mijn labrador Nugget. Toen we ‘m uit het asiel adopteerden (in 2021) was hij véél te dik, vandaar zijn naam :). Inmiddels is hij netjes op gewicht en zijn we o.a. bezig met speurtraining. 

 

Overweeg je om je aan te melden voor één van mijn workshops, maar wil je graag even kennismaken? Dat kan!

Let's keep in touch!