Meteen naar de inhoud

krachtigeteksten.nl | Copywriter
voor webteksten en blogs

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Als SEO-copywriter en Content Marketing Adviseur help ik startende en gevestigde ondernemers om hun missie en diensten onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten. 

Het maakt me ongelooflijk blij als ik andere ondernemers kan helpen bij het bouwen aan hun bedrijf en met het realiseren van meer klanten door simpelweg een goed verhaal neer te zetten. Bovendien is het heel erg leerzaam 😁! Ik durf te zeggen dat ik voor nagenoeg iedere branche geschreven heb. 

In 2015 begon ik voor mezelf als ZZP’er in de rol van online marketing adviseur. Steeds vaker rolde ik in opdrachten waarbij copywriting en SEO (zoekmachine-optimalisatie) een onderdeel waren van de opdracht. Lekker veelzijdig en fantastisch leuk om te doen! Het kwam namelijk niet alleen meer neer op het schrijven van teksten óf online marketing: het betekende dat ik ondernemers ging helpen om hun verhaal boven tafel te krijgen en hen vervolgens ook hielp om deze te vertalen naar krachtige teksten. En dát bleek heel goed bij mij te passen!

In 2017 richtte ik daarom KrachtigeTeksten.nl op. Zo kon ik een stuk online marketing combineren met copywriting én SEO. Te gék! 🤩 Inmiddels werk ik met een team van freelance copywriters die allemaal werken volgens de ‘KrachtigeTeksten.nl standaard’. Want de ene tekst is de andere niet… 

Linda Noijens - herfst

Nieuwe webteksten laten schrijven door een gespecialiseerde SEO-copywriter? 
Neem contact met me op!

Let's keep in touch!