Meteen naar de inhoud

Voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf

KrachtigeTeksten.nl

Ik help je om je missie, diensten en bedrijfsidentiteit onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs. Daardoor verbetert je vindbaarheid in de zoekmachines én word je beter zichtbaar op social media.

Ik schrijf niet vóór je, maar mét je. Mijn kracht zit in het verbinden van jouw verhaal met de toegevoegde waarde voor jouw klanten. Van buiten naar binnen kijken. Concreet worden en to the point! 

Webteksten

Nieuwe website? Laat krachtige SEO-proof webteksten schrijven bij KrachtigeTeksten.nl. Ik vertaal je missie, dienstverlening en bedrijfsidentiteit naar teksten waarmee je precíés de juiste indruk maakt.

Blogs

Met professionele blogs creëer je meer contactmomenten met je klanten én een betere positie in de zoekresultaten. Ik schrijf over ieder onderwerp een krachtig blog. Een enkele keer, wekelijks of maandelijks.

Optimaliseren / SEO

Ben je best tevreden over je bestaande website, maar wil je werken aan je online vindbaarheid? Laat je bestaande webteksten dan herschrijven en optimaliseren voor zoekmachines (SEO).

Redigeren

Zelf teksten geschreven maar lopen de zinnen niet helemaal lekker? Of twijfel je of je boodschap wel goed overkomt? Laat je teksten redigeren bij KrachtigeTeksten.nl.

Advies & Support

Ben je al een tijd aan het worstelen met je webteksten of loop je steeds vast? Kies voor advies en support op maat voor je webteksten, blogs, social media content, e-mails en marketingcontent.

OFFERTE AANVRAGEN

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Vraag meteen je offerte aan!

Vóór 18.00 uur aangevraagd? Vandaag nog in je mailbox!

Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Ik geloof er in dat het DNA van je bedrijf en de behoeften van jouw doelgroepen dé ingrediënten zijn voor krachtige webteksten waarmee je meer online impact maakt en meer klanten aantrekt.

Samen een enthousiast team van freelance tekstschrijvers schrijf ik dagelijks krachtige webteksten voor onze klanten. Van ZZP’ers tot gevestigde loonbedrijven, van bouw- en klusbedrijven tot evenementen organisaties, van hoveniersbedrijven, makelaars, en opruimcoaches tot grote zorgorganisaties en (hoger) onderwijsinstellingen.

krachtige teksten voor dienstverlenende bedrijven in het MKB. 

Ook webbureaus en webdesigners die hun product graag inclusief de webteksten willen afleveren aan hun klanten kunnen uitstekend terecht bij KrachtigeTeksten.nl. We leveren de teksten white labeled en vrij van auteursrechten. 

Wat klanten zeggen over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

"Linda heeft super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt."

“Ze zijn echt super goed. Linda heeft aan een paar worden genoeg om er een goed, pakkend verhaal van te maken. Ze helpt me regelmatig voor teksten op de website, folder en mailingen voor mijn acquisitie op te stellen. Geen lange wachttijden en normale tarieven. Kortom ben super tevreden.”

“Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevreden - én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten (van fotografie tot campingartikelen), dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen. Bovendien is SEO bijna altijd een focus voor ons, en ook daarop scoren Linda's teksten altijd zeer goed!”

"Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!"

“Snel en doortastend. Op korte termijn mooie, professionele teksten geschreven voor onze website. Zeer vriendelijk, flexibel en hulpvaardig. Wil in de toekomst vaker gebruik maken van Krachtige teksten en raad het bureau zeker aan!”

“Mijn ervaring met krachtige teksten is uitstekend! Er wordt zeer adequaat en professioneel gereageerd op je aanvraag. Met wat steekwoorden en richtlijnen worden er zeer duidelijke teksten geschreven die perfect aansluiten op wat ik voor ogen had. Ik heb inmiddels al 2x gebruikt gemaakt van krachtige teksten en al 1x doorverwezen naar een kennis welke ook perfect geholpen is. Ik wil krachtige teksten dan ook bedanken voor de inzet en mooie teksten die ik heb mogen ontvangen!“

“Linda heeft meerdere blogs voor mij geschreven. Ze denkt mee, levert en schakelt snel en zoekt echt de samenwerking. Erg fijn.” - Roelinde Brons - Webstudio25

"De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!"

Al meerdere klanten blij gemaakt met de 'krachtige' maar ook zeer effectieve SEO-teksten van Linda! Klanten zijn zeer tevreden en hebben mede door middel van de teksten van Linda in combinatie met onze SEO-tools hun website naar een hoger niveau weten te tillen!

“Complete website herschreven en SEO Proof gemaakt door dit bedrijf. Snel maar vooral goed leesbaar werk afgeleverd. Contact (digitaal) en op afstand als zeer prettig ervaren. Aanrader.”

“Krachtige teksten schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met een kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.”

Hi! Ik ben Linda Noijens, van KrachtigeTeksten.nl

Met een achtergrond in online marketing en communicatie en ruim 10 jaar ervaring als (SEO-)copywriter, zet ik me dagelijks in om de online impact van mijn klanten te vergroten

Door oprechte betrokkenheid, resultaatgerichtheid en een groot inlevingsvermogen lever ik krachtige teksten, waar je als opdrachtgever én lezer blij mee bent!

Offerte aanvragen voor webteksten of blogs?
Regel het meteen!

🔒Door het achterlaten van je gegevens ga je automatisch akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

Linda-Noijens-400

☎️ Of bel met KrachtigeTeksten.nl:

Telefoonnummer 0346 – 756 021.

(bereikbaar tijdens kantooruren)

Overweeg je om teksten te laten schrijven, maar weet je niet wat je een tekstschrijver zou moeten vragen? Ook in dit voorbereidende proces help ik je.

Laat je webteksten en blogs schrijven bij KrachtigeTeksten.nl.

Al meerdere klanten blij gemaakt met de 'krachtige' maar ook zeer effectieve SEO-teksten van Linda! Klanten zijn zeer tevreden en hebben mede door middel van de teksten van Linda in combinatie met onze SEO-tools hun website naar een hoger niveau weten te tillen!

"Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!"

"Ik zocht iemand die mijn websiteteksten kon schrijven in mijn taal. En dat kan Linda als de beste! Linda is heel fijn om mee samen te werken, ze heeft aan een paar woorden genoeg en schakelt lekker snel. Absolute aanrader!"