Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Nieuwe klanten komen nog niet aanwaaien via je website? En kamp je structureel met een gebrek aan inspiratie voor je webteksten, blogs of social media content?
Dan kan ik jou uitstekend helpen!

Ik help dienstverlenende ondernemers om hun missie, diensten en bedrijfsidentiteit onder woorden te brengen en vervolgens te vertalen naar krachtige (SEO-proof) webteksten en blogs. Zo maak je je website beter vindbaar in de zoekmachines én maak je jouw bedrijf beter zichtbaar via social media.

Laat professionele webteksten en marketingteksten schrijven bij Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl. Ik schrijf 'SEO-proof' webteksten voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf.

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Waarom Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl?

Toegewijd

Ga ik voor je aan de slag, dan waan ik me een onderdeel van je bedrijf. Ik verdiep me in de cultuur, dienstverlening en je klanten. Zo krijg je krachtige teksten die helemaal passen bij je bedrijf. Dus wél de lusten maar níét de lasten van een eigen SEO-copywriter.

Gespecialiseerd in SEO

Wie wil er nou niet goed gevonden worden in de zoekmachines? Ik zie zoekmachine-optimalisatie (SEO) daarom niet als losse dienst maar als onderdeel van mijn werk. Ik lever je teksten daarom altijd 100% SEO-proof op. Incl. metatitels, descriptions en headings.

Heldere communicatie

Je weet bij mij precies waar je aan toe bent. Je ontvangt een heldere offerte en we maken duidelijke afspraken over levertijden e.d. Verder communiceer ik helder en direct en zal ik het niet nalaten om je te wijzen op mogelijke verbeterpunten en kansen.

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Charissa Kruisenga

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Tess de Weerd

Ik heb een leuke en praktische workshop bij Linda gevolgd. Makkelijk voor een leek om te volgen. De informatie is eenvoudig toe te verwerken op je website. Verder vind ik het fijn dat Linda gelijk to the point komt. Kortom erg fijn! Dank je wel Linda.

Massagepraktijk Marlies
Over KrachtigeTeksten.nl | Copywriting, Workshops & Coaching

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

KrachtigeTeksten.nl

WACHT JE LIEVER NOG EVEN TOT ER 'VANZELF' KRACHTIGE TEKSTEN OP JE BEELDSCHERM VERSCHIJNEN?​

Worstel je al tijden met je webteksten? Ben je al een paar keer begonnen maar lukt het je niet om je webteksten helemaal naar tevredenheid online te zetten? Meld je dan aan voor één van de KrachtigeTeksten.nl copywriting workshops of content coaching programma’s. Dan maken we er samen werk van zodat je webteksten binnenkort écht helemaal klaar zijn!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂
Kim, Studio Authenticiteit
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!”
Ilonka Kuipers
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fijn en krachtige dame, enthousiast en duidelijk. Bedankt!
YOU online counseling voor psychisch welzijn
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Wat een verademing. Na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep."
Anja van Bokhorst, Hormoon Coach Praktijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Vandaag een ontzettend leerzame en leuke workshop mogen volgen bij Linda. Erg veel geleerd en goede feedback mogen ontvangen. Ik raad iedereen die met het schrijven van teksten en/of blogs bezig is een workshop van Linda aan!”
Laurien Honing-Broenland
Previous
Next