Meteen naar de inhoud

Workshops voor webteksten en blogs waar jouw klanten én de zoekmachines blij van worden!

Schrijfworkshops voor krachtige teksten

Vind je het lastig om jouw missie en je diensten te vertalen naar goede webteksten en blogs? Laat mij jou dan helpen om jouw verhaal boven tafel te krijgen én leer hoe je vervolgens zelf krachtige webteksten en blogs schrijft, waarmee je jouw bedrijf beter online zichtbaar én vindbaar maakt. 

Ben jij zelfstandig ondernemer met een dienstverlenend bedrijf? Wil jij jouw bedrijf laten groeien en meer business uit je website halen? 

 

"Ik heb een leuke en praktische workshop bij Linda gevolgd. Makkelijk voor een leek om te volgen. De informatie is eenvoudig toe te verwerken op je website. Verder vind ik het fijn dat Linda gelijk to the point komt. Kortom erg fijn! Dank je wel Linda."
Massagepraktijk Marlies
Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.
Tess de Weerd, Learn English with Tess
De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!
Ilonka Kuipers, Innermoments
Fijn en krachtige dame, enthousiast en duidelijk. Gelooft duidelijk in haar kennis en werkt motiverend om zelf aan de slag te gaan met bloggen. Het gaat mij zeker wat opleveren. Bedankt!
YOU online counseling voor psychisch welzijn
Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig. Ik schreef al prima, met Linda is het een stuk beter geworden. Ik heb nog standaard taalfouten met d en t, ondanks dat Linda het met veel geduld en heel makkelijk heeft uitgelegd. Ik let er wel meer op nu.
Marion Christianen, Kracht&Verbinding voor je Lichaam&Geest
Vandaag een ontzettend leerzame en leuke workshop mogen volgen bij Linda. Erg veel geleerd en goede feedback mogen ontvangen. Ik raad iedereen die met het schrijven van teksten en/of blogs bezig is een workshop van Linda aan!
Laurien Honing-Broenland
Ik heb bij Linda een mini cursus gevolgd. In anderhalf uur geeft ze duidelijke uitleg over welke stappen je moet nemen om zelf website teksten of blogs te kunnen schrijven. Het was voor mij heel leerzaam, en is zeker een aanrader als je zelf met teksten aan de gang wil gaan.
Natasja Hermsen

Ik help jou om je missie en diensten te vertalen naar krachtige webteksten en blogs.

"Ik heb een leuke en praktische workshop bij Linda gevolgd. Makkelijk voor een leek om te volgen. De informatie is eenvoudig toe te verwerken op je website. Verder vind ik het fijn dat Linda gelijk to the point komt. Kortom erg fijn! Dank je wel Linda."
Massagepraktijk Marlies
Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.
Tess de Weerd, Learn English with Tess
De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!
Ilonka Kuipers, Innermoments
Fijn en krachtige dame, enthousiast en duidelijk. Gelooft duidelijk in haar kennis en werkt motiverend om zelf aan de slag te gaan met bloggen. Het gaat mij zeker wat opleveren. Bedankt!
YOU online counseling voor psychisch welzijn
Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig. Ik schreef al prima, met Linda is het een stuk beter geworden. Ik heb nog standaard taalfouten met d en t, ondanks dat Linda het met veel geduld en heel makkelijk heeft uitgelegd. Ik let er wel meer op nu.
Marion Christianen, Kracht&Verbinding voor je Lichaam&Geest
Vandaag een ontzettend leerzame en leuke workshop mogen volgen bij Linda. Erg veel geleerd en goede feedback mogen ontvangen. Ik raad iedereen die met het schrijven van teksten en/of blogs bezig is een workshop van Linda aan!
Laurien Honing-Broenland
Ik heb bij Linda een mini cursus gevolgd. In anderhalf uur geeft ze duidelijke uitleg over welke stappen je moet nemen om zelf website teksten of blogs te kunnen schrijven. Het was voor mij heel leerzaam, en is zeker een aanrader als je zelf met teksten aan de gang wil gaan.
Natasja Hermsen

Wat anderen zeggen over hun workshop bij KrachtigeTeksten.nl!