Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Therapeut met een eigen praktijk? Schrijf zelf je webteksten

Therapeut met een eigen praktijk Schrijf zelf je webteksten

Therapeut met een eigen praktijk? Schrijf zelf je webteksten

Therapeut met een eigen praktijk? Schrijf zelf je webteksten. Waarom? Omdat jij als geen ander kunt vertellen wat jouw klanten willen horen! Download ook mijn stappenplan voor krachtige teksten als je hulp wilt met ‘beginnen’!

Door goed te luisteren naar wat jouw klanten je vertellen en vragen, kun jij uitstekend opschrijven wat zij willen horen. Denk aan blogs en social media posts, of ‘veelgestelde vragen’ waarin jij eventuele aankoopbezwaren wegneemt voordat ze überhaupt ontstaan zijn.

Gebruik vragen van klanten als input voor blogs

Krijg je vragen van klanten via de mail of per telefoon? Schrijf meteen de onderwerpen over of ga meteen aan de slag met het schrijven van een blog over dit betreffende onderwerp. Waarom wachten? Als één persoon er naar vraagt, dan zullen er ongetwijfeld mensen zijn die de stap níet zetten om de vraag te stellen. Door erover te bloggen geef je antwoord op vragen die mensen mogelijk hebben of voorkom je dat ze deze vraag in de toekomst krijgen.

Bedenk zelf ‘veelgestelde vragen’ om koopbezwaren weg te nemen

Wanneer je weet dat mensen bepaalde koopbezwaren hebben als het gaat om jouw diensten, dan kun je hier op een heel eenvoudige manier op inspelen. Namelijk door het ‘verzinnen’ van veelgestelde vragen. In ‘veelgestelde vragen’ kun jij belangrijk twijfels of drempels wegnemen voor potentiële klanten die op het punt staan om klant te worden. Luister voor het opstellen van deze vragen ook naar de vragen die niet gesteld worden. Je moet soms een beetje tussen de regels lezen om te snappen wat jouw klanten écht willen weten voor ze besluiten met je te willen werken.

Alles wat je meemaakt is input voor je nieuwsbrief én voor je webteksten

Alles wat jij meemaakt in je praktijk, wat je bezighoudt in je werk en daarbuiten, mooie inzichten en ervaringen: alles is mooi om over te schrijven. Jouw lievelingsklanten zullen hier op ‘aanslaan’. Misschien komen ze niet direct in actie, maar je bouwt hiermee een relatie op met potentiële klanten, waardoor jij een ’top of mind’ positie verkrijgt. Áls zij op een dag besluiten om een oplossing voor hun probleem te zoeken, dan ben jij de eerste die bij hen naar bovenkomt.

Jij kan zelf het beste vertellen wat er speelt in jouw praktijk

Ik ben van mening dat je als coach of therapeut echt zelf in staat bent om relevante teksten te schrijven voor jouw doelgroep. Het kan zijn dat je wat hulp nodig hebt bij het opbouwen en het opmaken van je teksten, maar over het algemeen ben je prima in staat om te vertellen wat jouw klanten willen horen.

Wil je graag hulp bij het schrijven van jouw web teksten of blogs, kijk dan deze workshop en meld je direct aan. 

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!